Ubila je rođenog brata i odležala 10 godina: Jeziva ispovest učesnice Parova

Ovo je jedini primer u analima sudstva da je sestra ubila brata

  • 1

Učesnica rijaliti programa "Parovi", Ornela Mijatović, sinoć je, u ponedeljak 30. septembra, ispričala jezivu priču o ubistvu koje se desilo unutar njene porodice.

Naime, njena tetka je ubila svog rođenog brata, a Ornela je, objašnjavajući situaciju, rekla kako "razume i opravdava tetkin postupak".

- Možda će se ona uvrediti, a možda će se i moja majka uvrediti, ali sam bila jedina koja je to podržala. Oni su jedno vreme to krili od mene, a ja sam rekla ne daj Bože da je meni to moj brat uradio, ne bi bio dovoljan jedan metak, nego koliko ima u onom šanžeru - rekla je Ornela, ne detaljišući šta se konkretno desilo.

Ornela Mijatović Ornela Mijatović, Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

- Ovo je jedini primer u analima sudstva da je sestra ubila brata. To sve može da se proveri, gospođa moja tetka deset godina i šest meseci je odležala svoje. Što kaže - moja krv, ja sam je snosila - i dalje je opravdavala Ornela postupak svoje tetke.

Tokom njenog izlaganja učesnici su ostali u šoku, dok je celu situaciju iskoristila Jelena Golubović koja je sve vreme iznosila uvrede na račun njene tetke nazivajući je "muškaračom".

Iako je nikada nije videla, Jelena je tako zamislila Ornelinu tetku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwerty

    1. oktobar 2019 | 19:00

    I u jednom i u drugom rijalitiju izmišljaju priče za medalju, ali sve je bolje nego da se tuku i svadjaju. Ako je ovo tačno onda je strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA