Unuk Ere Ojdanića: Moj deda je čekao godinu dana da devojčica postane punoletna, onda su imali seks

- Kod njega u kući su stalno defilovale devojke u stiklama i minićima, koje sigurno tu nisu došle da ribaju pločice - ispričao je Erin unuk

  • 7

Rijaliti učesnik Uroš Anđelić, poznat kao unuk Ere Ojdanića (71), trenutno boravi u vili "Parova". On s vremena na vreme ispriča po koju priču iz dedinog ljubavnog života, ali priča koju je u javnost izneo pre dve noći, a koja se tiče Ere i jedne maloletnice - šokirala je ljude.

- Pre nekoliko godina moj deda je bio sa devojkom koja je tada još uvek nije bila punoletna, devojka je 1997. godište. Moj deda je čekao godinu dana da ona napuni 18 godina i 20 i nešto dana posle njenog rođendana oni su imali odnos prvi put, makar mi je tako on rekao - počeo je Uroš.

Era Ojdanic, festival Muzička noć, Vrnjačka banja Era Ojdanić, Foto: Promo

- On je razmišljao o svemu nije hteo da ima problem sa njom, mogla je da iskoristi sve to i prijavi ga da se to ranije desilo. Eto, on je u to vreme imao nekih 65-66 godina. njega devojke uvek žele, evo verujte mi ja odem na selo na njegov ranč, tamo stalno defiluju neke devojke u štiklicama i kratkim suknjicama, sede tako našminkane, doterane i meni je naravnog glupo da pitam zbog dede. Nikad ih nisam pitao šta traže tako obučene tu, ali sigurno nisu došle da čiste prozore i zalivaju ćveće - otkrio je Uroš šta se to dešava u Erinoj kući.

Ovo nije prva priča koja povezuje Eru Ojdanića sa maloletnicama.

On je čak i nekoliko puta uslikan kako na javnim mestima kako dodiruje maloletnice, a krajem prošle godine dobili smo snimak na kojem Ojdanić onaniše i sve to šalje maloletnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA