• 16

"Ne znate kakva je to ljubav bila": Gagi se setio braka sa Anabelom, pa plakao kao kiša

- Što se tiče Anabele, Anabela i ja nećemo nikada da budemo zajedno, ona je majka moje dece i ja ću nju uvek da poštujem - rekao je Gagi

  • 16

Gagi Đogani tokom razgovora sa Natalijom i Sanijem setio se svoje ćerke Nine, zbog čega se rasplakao, a onda i perioda kada je bio u braku sa Anabelom.

Đogani je istakao kako je bio u velikoj ljubavi sa Anabelom, ali i da je veoma vezan za svoje ćerke. Kada su ga videli da plače, Natalija i Sani odmah su pritrčali Gagiju, zagrlili ga i poručili mu da nema razloga da brine.

- Razmišljam o Nini, ja se brinem o tome... Što se tiče Anabele, Anabela i ja nećemo nikada da budemo zajedno, ona je majka moje dece i ja ću nju uvek da poštujem. Vi znate kakva je to ljubav bila! Ne mogu ništa loše da mislim i da joj poželim. Niti ona meni! Zbog Nine mi je sada... Samo da znam da je Nina okej. Zbog Nine mi je najviše! Nina je navikla mene da pozove i kaže: "Tata, gde si, kako si", teško joj je ovo palo, a najmlađa je. Dve godine sam uz nju bio. Ja sam joj objasnio da idem da zaradim novac... Dve godine je, razumeš... - kroz suze je pričao Gagi.

Gagi Đogani

Gagi, Printskrin: TV Pink

- Pa dobro, tamo je Anabela, nemoj da se sekiraš toliko. Nisu same. Meni dete samo, znaš kako je meni? Ja sada razmišljam da li je platio račune, da li je dobro, da li je kod kuće sve okej. Boli me glava. Znaš koji pritisak? Nemoj da se opterećuješ! Biće sve okej... Dobro je, ne sekiraj se! Nemoj da plačeš, biće sve okej. Nemoj da plačeš! Gagi, nemoj sada da se opterećuješ sa tim. Nemoj da se brineš! Super si stvarno. Sada si mi malo pao, ali razumem te - govorila je Natalija Gagiju.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mara

    Ma ona ulazi ovdje 100%

  • Max

    Dete je dete i naravno da mu je tesko. Ovo je tuzno

  • Aki

    Razveli se pre 20 godina, on sad o tome nasao da prica, kakva crna ljubav, jurila te da lako dodje do para!!! Ljubav se ne gasi, ljubav ne moze da prestane!!!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima