• 15

Krunićka ščepala Taru za vrat, davila je, a onda udarala glavom o glavu - ona završila u modricama!

Aman, ženo, prekini, molim te, da ne bi otišla dublje svađa! Prekini, molim te lepo, jedem! - vikala je Jelena pre nego što je izgubila kontrolu

  • 15

Jelena Krunić i Tara Simov posvađale su se u spavaćoj sobi, nakon čega je usledio i fizički obračun posle kojeg je Jelena završila u zatvoru.

Jelena i Tara su se raspravljale oko Mateje Matijevića, a u jednom momentu je Krunićka načisto izbugila živce i krenula nasilnički na Taru.

- Nervira me kad me neko optuži za nešto što nije istina - rekla je Tara, pa nastavila.

- Pusti me da jedem, molim te. Aman, ženo, prekini, molim te, da ne bi otišla dublje svađa! Prekini, molim te lepo, jedem! - poručila joj je Jelena, ali ona nije prestajala, što je ovu potpuno izbacilo iz takta.

- Ti se svađaš, ne svađam se ja. Onda nemoj da me optužuješ - rekla joj je Tara, a zatim je Jelena u jednom momentu potpuno izgubila kontrolu.

Jelena Krunić, Tara Simov

Jelena i Tara se raspravljaju/Printskrin: TV Pink

- Jesi toliko bezobrazna?! - poručila je Tari, pa skočila s kreveta, uhvatila je za vrat i počela da je davi. Zadrugari su odmah reagovali i skočili na Jelenu, a ubrzo je stiglo i obezbeđenje.

- Sunce moje, ti si diskvalifikovana. Srećan put kući - rekla je Tara, kojoj je odmah izašla modrica na čelu od Jeleninog udarca.

Tara Simov

Tara Simov sa modricom na čelu/Printskrin: TV Pink

- Uzela sam je za vrat, onda sam je bacila i udarila sam je glavom o glavu - mirno je prepričala Jelena zadrugarima šta je uradila.

Pogledajte ceo snimak:

Produkcija je odmah reagovala nakon incidenta, te poslala obezbeđenje po Jelenu, koja ju je od spavaće sobe sprovela do zatvora. Jelena je završila iza rešetaka, a od produkcije je tražila da joj pojačaju grejanje, govoreći kako ima pravo na to.

Video: Istorija nasilništva Jelene Krunić

(Telegraf.rs)

Komentari

  • ugh

    Ne opravdavam ovu Krunicku jer je o ona dileja ali brate ova Tara kad krene ne zna da zaklopi. Isto i sa Micom kad se svadja toliko smara i ne zaklapa da se MICA ocigledno vodi onim pametniji popusta a ova i dalje ne zaklapa...

  • Jelica

    Meni produkcija nije jasna Jelena je bas opasna za kolektiv Meni licno je grozna i fizicki i psihicki

  • 🤔

    Krunicka je dno to svi znamo, ali ona mala 'manekenka' narkomanka je zesca napast

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima