• 21

Tomović objavio sramotne poruke Miljane Kulić, ovo je dokaz da je načisto obmanula Zolu!

Nakon šokantnog priznanja da je upravo on otac Miljaninog deteta, Bojan je objavio i poruke eksplicitnog sadržaja koje su razmenjival

  • 21

Crnogorski pevač Bojan Tomović (36), posle priznanja da je upravo on otac deteta koje Miljana Kulić nosi, nastavlja da šokira javnost i to objavljivanjem poruka koje je razmenjivao sa njom.

Naime, Bojan je objavio nekoliko skrinšotova njihove prepiske tvrdeći da ga je Miljana, nakon što ju je "otkačio", uhodila i uznemiravala sa njenog, pa čak i sa tuđih brojeva.

On je objavio i šokantnu prepisku na kojoj se vidi kako ga Miljana zove da dođe kod nje, ali i šta bi radili da su zajedno.

Bojan Tomovic, Miljana Kulic

Foto: Instagram/bojan.tomovic

- Šta bismo sada radili da si pored mene? - pitala je Miljana njega, a na njeno pitanje, očigledno seksualne prirode, on je odgovorio:

- Grubo ili nežno?

Bojan Tomovic, Miljana Kulic

Foto: Instagram/bojan.tomovic

Potom su konstatovali da, u seksu, vole iste stvari.

Bojan je pre svih ovih poruka na svom Instagramu javno priznao da je on otac Miljaninog deteta i javno pozvao produkciju da Miljanu odvedu na abortus pre nego što bude kasno i da se kasno odriče roditeljstvao zbog psihičke bolesti Miljane Kulić i njegovog problema sa bipolarnim poremećajem.

Bojan Tomovic, Miljana Kulic

Foto: Instagram/bojan.tomovic

Podsetimo, Lazar Čolić Zola ispunio je svoje obećanje i, u sredu 9. oktobra, potpisao je ugovor o poklonu koji je napravila produkcija, a koji je dokaz da se odriče svog honorara iz Zadruge 3 i daje ga Miljani Kulić, sa kojom čeka dete.

Bojan Tomovic, Miljana Kulic

Foto: Instagram/bojan.tomovic

Ono što je šokiralo javnost jeste prvo činjenica da je Miljana kao "dokaz ljubavi" tražila od Zole da to učini, a potom i da joj daje sve pare rodila ona dete ili ne.

Bojan Tomovic, Miljana Kulic

Foto: Instagram/bojan.tomovic

VIDEO: Trudna Miljana imala seks sa Zolom

(Telegraf.rs)

Komentari

  • seljobus

    Ako nije dete zolino , zasto se o tome ne govori u zadruzi I zasto ne stave ovu lujku na poligraf !!!

  • Đina

    Evidentno, ludi su oboje, a ona se još i razmnožava, a niko ne misli na posledice, posebno njena majka… koja izgleda nije mnogo normalnija.

  • Ivana

    Ovde se ne zna ko je ludji. Svi sa dijagnozom. Sta mi gledamo? Ccccccc

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima