• 15

"Ako odete, ja sam gotov": Gagi zaplakao i zagrlio Sanija, a onda je pomenuo ćerku Lunu

- Ti si moj brat! Ja te najviše volim na svetu - pričao je Gagi Đogani

  • 15

Gagi Đogani se rasplakao u Zadruzi, a onda je u pabu zagrlio Sanija Trik FX-a i poručio da bi mu bilo teško da njema njegovu podršku, kao i podršku Sanijeve supruge Natalije.

- Ti si moj brat! Ja te najviše volim na svetu! Moraš da budeš dobar, nemoj da mi odeš inače ću ja da isp*zdim! Moraš da paziš! Mnogo mi značite ovde! Ako odete, ja sam gotov! Ne smeš da praviš greške! Ja se ne mešam u celu priču, ali nemoj da ti padne nekoga da napadneš! Morate da se kontrolišete, ja ću se maksimalno kontrolisati. Ja sam obećao to svojoj Luni, svojoj deci i to je to... - rekao je Gagi.

Sani ga je zagrlio i tešio:

- Znam i ja tebe! Neću da odem, hajde smiri se! Što plačeš sada? Hajde smiri se, bre! Ne idem nigde! Smiri se! Ne brini! Iskuliraj, hajde... Biće sve okej. Nemoj da plačeš! Gde da odem? Neću da odem, hajde smiri se! Jesmo li se dogovorili da ćemo biti zajedno do kraja? Znamo mi sve to, nemoj da plačeš! I što pričaš te stvari? Što pričaš? Nećemo da odemo, šta ti je? - rekao je Sani.

Gagija je takođe utešila Natalija.

- Samo da te zagrlim! Ljubav moja! Zašto si plakao? Šta ja da kažem? Nećemo da odemo, tu smo ljubavi! Video si večeras, ljubavi! Ljubavi, nemoj da brineš - pričala je Natalija Gagiju.

Pogledajte snimak:

Video: Zadruga Specijal: Vladimir Tomović ostavio Minu, pa bacio oko na Maju Marinković

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Fikus

    Je najvece iznenadjenje zadruge 3,toliko su terapije jake da ne moze ni otici do stale da uzme neko njemu omiljeno orudje ala sekira!!

  • Fikus

    jede,spava i pije terapije za 2.500e sedmicno,tuga golema!!

  • Milan

    Greota sta je docekao

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima