"Ako odete, ja sam gotov": Gagi zaplakao i zagrlio Sanija, a onda je pomenuo ćerku Lunu

- Ti si moj brat! Ja te najviše volim na svetu - pričao je Gagi Đogani

  • 15

Gagi Đogani se rasplakao u Zadruzi, a onda je u pabu zagrlio Sanija Trik FX-a i poručio da bi mu bilo teško da njema njegovu podršku, kao i podršku Sanijeve supruge Natalije.

- Ti si moj brat! Ja te najviše volim na svetu! Moraš da budeš dobar, nemoj da mi odeš inače ću ja da isp*zdim! Moraš da paziš! Mnogo mi značite ovde! Ako odete, ja sam gotov! Ne smeš da praviš greške! Ja se ne mešam u celu priču, ali nemoj da ti padne nekoga da napadneš! Morate da se kontrolišete, ja ću se maksimalno kontrolisati. Ja sam obećao to svojoj Luni, svojoj deci i to je to... - rekao je Gagi.

Sani ga je zagrlio i tešio:

- Znam i ja tebe! Neću da odem, hajde smiri se! Što plačeš sada? Hajde smiri se, bre! Ne idem nigde! Smiri se! Ne brini! Iskuliraj, hajde... Biće sve okej. Nemoj da plačeš! Gde da odem? Neću da odem, hajde smiri se! Jesmo li se dogovorili da ćemo biti zajedno do kraja? Znamo mi sve to, nemoj da plačeš! I što pričaš te stvari? Što pričaš? Nećemo da odemo, šta ti je? - rekao je Sani.

Gagija je takođe utešila Natalija.

- Samo da te zagrlim! Ljubav moja! Zašto si plakao? Šta ja da kažem? Nećemo da odemo, tu smo ljubavi! Video si večeras, ljubavi! Ljubavi, nemoj da brineš - pričala je Natalija Gagiju.

Pogledajte snimak:

Video: Zadruga Specijal: Vladimir Tomović ostavio Minu, pa bacio oko na Maju Marinković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fikus

    3. novembar 2019 | 23:10

    Je najvece iznenadjenje zadruge 3,toliko su terapije jake da ne moze ni otici do stale da uzme neko njemu omiljeno orudje ala sekira!!

  • Nana

    3. novembar 2019 | 13:40

    Koja patetika. Prosao u zivotu gore stvari a sad place u zadruzi, zbog cega? Ostace sam? Molimo produkciju da uvedu jos nekog da bi Gagiju bilo lakse.

  • Cica S

    3. novembar 2019 | 10:32

    Natalija i Sani su pozitivno iznenadjenje ove Zadruge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA