Stefan Karić se pred svima obratio Kiji i poručio joj: "Prelepa si!"

Stefan se prvo zahvalio svima koji su glasali za njega, a onda se obratio direktno Kristini

  • 71

Stefan Karić sinoć je zajedno sa Ivom i Ivanom nastupio na Zadrugoviziji, prvoj u ovoj sezoni rijalitija Zadruga, a danas takmičari sumiraju utiske i zahvaljuju se publici.

Budući da je Kristina Kija Kockar bila član žirija, a poznato je da su ona i Stefan u dobrim odnosima i da su komšije, Karić je iskoristio priliku i da se obrati Kiji i udeli joj kompliment. Prvo je pozdravio porodicu i zahvalio se svima koji su sinoć glasali za njega, žiriju i novinarima, a potom se obratio pobednici Zadruge 1.

- Kija, hvala puno na lepim rečima. Znači mi. Drago mi je da sam te video. Prelepa si - poručio joj je Stefan, a potom se zahvalio i ostalim članovima žirija: Dejanu Milićeviću, Kaći Živković, Cakani i Draganu Marinkoviću Maci.

Stefan Karić Stefan Karić se obraća Kiji/Printskrin: TV Pink

Kija je sinoć bila u svetlucavoj dekoltiranoj, kratkoj haljinici koja je ležerno padala na njene obline, a koja je u jednom momentu "skliznula", pa su joj se videle i gaćice.

Zadrugovizija, Kristina Kija Kockar Kija Kockar/Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Stefan je sinoć umalo zaplakao kada je nakon nastupa uz pesmu Lepe Brene "Ona ili ja" Deki Milićević pomenuo njegovu bivšu devojku, pokojnu misicu Dijanu Milojković.

- Tvoja bivša devojka, najveći anđeo na ovom svetu... Imao sam čast da sarađujem sa njom i znam kolika je bila vaša ljubav. Nije ovo momenat i mesto, ali ti odajem priznanje, jer je toliko pričala o tebi. I ti si Bog, i svaka ti čast kakav si čovek i koliko si je voleo. Samo želim da ti se zahvalim, jer sam radio sa njom i bila mi je divan model - poručio mu je sinoć Milićević.

Pogledajte snimak na kojem Karić upućuje Kiji komplimente:

Video: Zadruga Specijal: Vladimir Tomović ostavio Minu, pa bacio oko na Maju Marinković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo

    3. novembar 2019 | 21:23

    Ona i jeste prelepa i spolja i iznutra , svaka cast , to je prijatelj !

  • Ines

    3. novembar 2019 | 21:36

    'ladno ga naziva prijateljem ,a tip joj sluzi za seks i toga bilo jos pre zadruge ,valjda Andro, nije bio dovoljan. Posle se samo nastavilo. Koliko jadno zensko bice ,a polaze prava neka i dalje na Slobodana kao da ima vlasnicki list i njegove cure prozive dok svoje ljubavnike naziva drugovma. Kako li zivi sama sa sobom.

  • Niksa

    3. novembar 2019 | 22:11

    E Slobodane ti joj nisi bio dovoljno muskarac, a 'prijatelja' koliko hoces. Bezi brate ,ne osvrci se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA