Miljani Kulić se zbog silnih lekova pojavljuju pečati po glavi?

"Miljana nije jedina koja koristi lekove za smirenje i to u obilnim količinama, 70 odsto učesnika je pa reći ću vam, skoro pa navučeno na lekove" , kratko je za rekao izvor blizak produkciji Zadruge

  • 6

Miljana Kulić zbog lekova koje pije navodno ima ozbiljne zdravstvene probleme, zbog čega su po glavi počeli da joj se pojavljuju pečati.

Bezbroj aktivnost, svađe, trudnoća, veze, abortiranje, nesuglasice sa majkom i sa svojim dečkom Zolom doveli su Kulićevu u situaciju da opet konzumira lekove za smirenje ili kako ona kaže "antidepresive" te ih neretko meša i sa alkoholom što je strogo zabranjeno.

"Miljana nije jedina koja koristi lekove za smirenje i to u obilnim količinama, 70 odsto učesnika je pa reći ću vam, skoro pa navučeno na lekove" , kratko je za rekao izvor blizak produkciji Zadruge, a piše Alo.

Miljana Kulić, Marija Zola Miljana Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Miljana vešto krije nus pojave koje nastaju nakon dužeg konzumiranja lekova za smirenje ili antidepresiva, kao što su obamrlost, menjanje raspoloženja, znoj, spore misli i spor izgovor su neke od pojava koje se mogu opravdati umorom što ona često i radi.

Podsetimo, Miljana je nedavno imala abortus, u Kliničkom centru u Nišu, a iako lekari savetuju da se seksualni odnosi nakon toga, neko vreme, izbegavaju, ona ih je imala dan kasnije.

VIDEO: Miljana napala i grebala obezbeđenje, pa se srušila na pod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitra

    4. novembar 2019 | 17:03

    Vazno da cigaru ne vadi iz usta nju i Becki doktori ne mogu da izlece uzass.

  • Una

    4. novembar 2019 | 17:02

    Mislim da ona dnevno boks cigara potrosi...jadan je njen zivot...te pare kostace je glave...

  • sonja

    4. novembar 2019 | 19:20

    Ono: Sve ima svoju cenu. Racun sa zivotom uvek je gubitak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA