• 4

Miljana nikad odvratnje izvređala Janjuša: Eksplodirao od besa, krenuo na nju, zadrugari ga zadržali

- Uništiću joj život. Ja nisam došao ovde da mi se vređa ćerka. Ne mogu da verujem

  • 4

Miljana Kulić prevršila je svaku meru kada je nikad gnusnije i odvratnije izvređala Janjuša. Kada mu je rekla da njegova ćerka treba da ga oralno zadovolji, Janjušević je "pukao" od besa. Janjuš je psovao i krenuo na MIljanu, a zadrugari, kao i pripadnici obezbeđenja su ga jedva zadržali.

- Je*aću joj mamicu, niste sveni, uništiću joj život. Ja nisam došao ovde da mi se vređa ćerka. Ne mogu da verujem. J*baću ti majku, nisi svesna... - urlao je Janjuš.

Marija Kulić osudila svoju ćerku Miljanu zbog toga i stala na Janjuševu stranu.

- Sve si u pravu, i treba, neka si joj sve rekao. Nemam opravdanja za nju više - rekla je Marija Kulić.

Kada se shvatila da je pogrešila, Miljana je prišla Janjušu i izvinila mu se.

- Kada sam ti rekla neka ti p*puši ona koja dolazi za dva dana, mislila sam na ženu, jer znam da ćerka ne može sama da ti dođe. Do sada sam plakala i izvinjavala se majci. Ja znam da si ti to pomislio. Isprao mi je mozak, ja se ne družim sa ljudima. Ja sam njega polila vodom, on se meni uneo u lice i pričao mi kako je inteligentan. Ja odem i polijem mu garderobu vodom. Postala sam negativna - rekla je uplakana Miljana.

- Ako vam ne ide, raskinite. Postala si negativna i bezobrazna. Dovodiš me do ludila, ja ne želim da psujem - rekao je Janjuš, koji je naveo da će joj ovo oprostiti.

Video: Zadruga Specijal: Iza kulisa Zadrugovizije

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima