• 4

"Imao sam 17 godina kad mi je prišla u Sutomoru. Kod tuševa smo imali seks, čovek je sve video"

- U tom trenutku sam Mariju Kulić gledao kao top ribu, bila je plavuša, sa izrazitim oblinama, zgodna žena - rekao je Mladen

  • 4

Pobednik sedme sezone Parova, Mladen Vuletić, tvrdi da je imao seksualni odnos sa Marijom Kulić, u Sutomoru, kada je imao svega 17 godina!

- Ja sam se s porodicom Kulić upoznao pre Parova, pre nego što sam upoznao Miljanu. Ja Miljanu znam kad je bila mnogo manja devojčica, kad ju je majka vodila na more u Sutomore. Ja sam imao 17 godina, a u to vreme je Marija Kulić imala 32 ili 33 godine. Bila je na moru sa mužem Sikijem i sa ćerkama Miljanom i Tijanom - počeo je Mladen.

- U to vreme sam ja bio ispod picerije "Montenegro" u Sutomoru kada mi je prišla Marija Kulić i poželela da ima nešto više sa mnom. U tom trenutku sam Mariju Kulić gledao kao top ribu, bila je plavuša, sa izrazitim oblinama, zgodna žena. Pošli smo do tuševa, tu ima i čovek koji je svedok, ušli smo i bilo je što je bilo. Godinama smo se gledali ja i Marija Kulić, da bi na kraju Marija Kulić mene napala za sve što se dešavalo. Ceo taj familijarni gen se pali na mene, i Miljana se isto palila na mene u prošloj sezoni, ulazila mi je totalno gola u tuš-kabinu, htela da ima se*s sa mnom, ali to je sve bilo odbijeno - ispričao je Vuletić u decembru 2017. godine, kada je Miljana bila sa njim u rijalitiju.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Рус

    I ovaj dzabolebaros hoce u Zadrugu...

  • Ivangm🖤

    I MILJANA je tvoja CERKA...hahahaha kakav Crnogorac NECE ON NIDJE...🖤😂😭😂

  • Hihihi

    Ovi primerci tkz muskaraca vece pacare od nekih zena ahahaha koji si ti blam brate, moli boga da ti cerka sutra ili neke od sestara ne nalete na nekog poput tebe.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima