• 7

"Branila sam ga i posle svega tako da mi vrati": Dalila pobesnela, pa oplela po Davidu Dragojeviću

- Ja sam ga branila, a posle svega tako mi vraća - besnela je Dalila

  • 7

Dalila Dragojević najstrašnije je oplela po svom deveru Davidu Dragojeviću sa kojim se nedavno pomirila, jer je, kako je rekla, posle svega ponovo njoj i njenom suprugu Dejanu Dragojeviću okrenuo leđa.

Dalila je ispred Bele kuće Jeleni i Tari objasnila da je vidno razočarana baš zato što je upravo ona bila ta koja je izgladila odnos između njenog muža Dejana i njegovog brata Davida.

- On je napisao šta je napisao, on mišljenje o meni nije promenio. Ja sam ga branila i posle svega on meni tako da vrati? I opet sam rekla, Ana nema ništa sa tim, on je to napisao, to je njegovo generalno mišljenje - pričala je Dalila.

Dalila Dragojević, Tara Simov i Jelena Pešić

Dalila objašnjava situaciju između nje i Davida Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Besna i povređena Dalila je onda objasnila da je verovala u pomirenje, ali da je jako iznervirana ta činjenica da David od sebe pokušava da napravi žrtvu.

- Dejan je uzeo sa rezervom pomirenje, ja nisam, ja sam mislila da je iskreno. Dejan je njemu rekao da se ne odazivaju u medijima. Ja saznajem da je on dao intervju da je on ispao žrtva, a da Deki nije - objasnila je Dragojevićeva.

Kako je Dalila oplela po Davidu pogledajte u nastavku:

Video: Pre samo nekoliko meseci ovako su se provodili

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima