• 4

"To na ulici niste mogli da vidite" Iva progovorila o odnosu sa 40 godina starijim muškarcem

- Ja sam bila vrlo lakoverna, mislila sam da je to osoba koja mi pruža nešto i da neće ništa tražiti zauzvrat. Prošlo je osam meseci i on me je ucenio - rekla je Iva

  • 4

Rijaliti učesnica Iva Grgurić gotovala je u emisiji "Magazin In" gde je pričala o odnosu sa 40 godina starijim muškarcem, koji ju je, kako je u Zadruzi rekla, držao u zlatnom kavezu.

- Nekih 40 godina su stariji od mene bili. Ja sam imala tada 20 godina. To je bilo pre nekih šest godina. Tu scenu na ulici niste mogli da vidite. Ogromna je razlika. Iskreno, nije počelo kao veza, nego na skroz drugačiji način- rekla je Iva.

Rijaliti učesnica ispričala kako je upoznala starijeg muškarca, a onda je mladim devojkama poslala jasnu poruku.

- Pre šest godina, otišla sam od svojih roditelja. Imala sam jednu težu priču. Došla sam u Zagreb iz Osijeka i upoznala sam gospodina koji mi je pomagao. On mi je zamenio oca, ja sa ocem nisam u kontaktu. Iskreno, ja sam njega gledala kao oca. Ja sam bila vrlo lakoverna, mislila sam da je to osoba koja mi pruža nešto i da neće ništa tražiti zauzvrat. Prošlo je osam meseci i on me je ucenio. Rekao mi je da, pošto mi je pomogao, da treba da mu posvetim vreme. Taj čovek nije mogao da naplati svoje usluge tim nekim putem na koji vi mislite. Hteo je da budem ptica u zlatnom kavezu. Teže mi je o ovome da pričam. To je jedno grozno iskustvo iz kojeg sam izvukla pouku. Govorim svim mladim damama, koje su u ovim mojim godinama, da ako dobiju bilo kakvu nemoralnu ponudu, kao što sam ja dobijala, molim vas odbijte to. Bolje vam je da odete u nepoznato, nego da se suočite sa takvim stvarima. Iz ovoga ništa lepo ne možete da naučite - objasnila je zadrugarka.

Iva Grgurić

Iva Grgurić, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Iva je prinala da ju je on izdržavao i da se iz cele priče sklonila kada je upoznala bivšeg dečka sa kojim je bila tada.

- Izdržavao je mene i pomagao je preko mene moju porodicu. Osam meseci mi nismo imali nikakav intimni odnos. Ja sam tom čoveku govorila: "Vi", persirala sam mu. Veruj mi, gadila sam se sama sebi. Ja sam mislila da je toliko dobar čovek i da mi sve to pruža. Ostala sam nakon svega, bio je oženjen... Čak sam bila u dobrim odnosima i sa njegovom ženom. Završilo se sve tako što sam upoznala tadašnjeg bivšeg dečka. Do sada sam bila sa njim skoro četiri godine. On me je izvukao iz cele priče. I on je imućan. To sada izgleda kao da ja tražim imućne... - zaključila je Iva.

Video: Zadruga Specijal: Ekskluzivni razgovor sa Sinišom Kulić iz bolnice

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mara

    Pa zanimljivo je sto je na pocetku razgovora rekla "ja volim malo starije i iskusnije muskarce" pa i dalje ih voli. Pa kad je tako sto se nije zaljubila u Gagija nego u Karica. 26 god. I potpuno javno stavlja sebi etiketu i poziv starijim muskarcima.

  • xxx

    Joooooj naivna pazi da ne poveruje neko

  • Naivna naivna

    Na faci ti se vidi ko si i sta si, poyy

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima