"Mislim da joj to kao majci ne treba": Edo prokomentarisao odnos Dragane Mitar i Vladima Tomovića

- Mislim da se ona malo zaigrala. Trenutno su moje emocije prema njoj iste, kao kad sam i ušao - rekao je Edo

  • 8

Edis Edo Fetić popričao je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem o aktuelnom dešavanjima u "Zadruzi". Popularni gospodin Torta se dotakao svog odnosa sa Draganom Mitar, a on je istakao da njoj ne treba veza sa Vladimirom Tomovićem.

Naš odnos je onakav kakav je bio i pre. Tu smo, pomažemo se puno. Iznenadio sam se oko toga što se desilo kada je ušla. Posle toga sam pokušao da razgovaram sa njom. Generalno, moje mišljenje je da njoj to nije trebalo. To sam pokušavao sve vreme da joj skrenem pažnju. Ja sam svakako tu - rekao je Edo i dodao:

- Mislim da između Tomovića i nje nije bilo poljubaca, grljenja, ljubljenja... Ja sam par puta pokušao da razgovaram. Kaže mi: "Prekidam, desila se greška, neću više" i onda uradi ponovo. Mene to ne dotiče, ali mislim da joj kao majci ne treba. I ja sam roditelj troje dece. Često napravi glupost i onda pokušava u drugom da napravi krivca. Rekao sam joj: "Nemoj samo da ja ispadam debil". Ona i ja se nijednom nismo poljubili. Ništa nije bilo između nas i to je ta neka priča. Njoj to stvarno ne treba. Mislim da se ona malo zaigrala. Trenutno su moje emocije prema njoj iste, kao kad sam i ušao - rekao je Fetić.

Edo se prisetio i sukoba sa Vladimirom Tomovićem i naveo je da je sada sve u redu sa njima.

- On i ja smo odmah ispeglali odnos. Ne družimo se, ali to su ti neki muški odnosi. Pričali smo oko toga, čovek nije kriv. Sinoć je čak prišao i čestitao, što sam ja i očekivao i od njega. Teško da možemo mi da se družimo. Stvorila se neka tenzija između nas, nema potrebe za tim - rekao je Edo Fetić-

Pogledajte snimak:

Video: Zadruga Specijal: Tomović napao Eda zbog Dragane Mitar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vaske

    9. decembar 2019 | 07:52

    Hehe koji licemer

  • Sloba

    9. decembar 2019 | 12:57

    Edo je ok.covek! Da se to videte,al kako ga zajasi ova sponzorusa to mi nije jasno?? Pa covece,am si lep,am imucan,bolje daj u humanitarne svrhe,nego ovoj sto kupujs bundice i sl.nikad od nje zene!!!!

  • Krlja

    9. decembar 2019 | 10:09

    Da nisi malo ispusio...ajde ne brukaj se vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA