"Stidim se što će pred kamerama da pokaže..." Majka Dragane Mitar očajna zbog ćerkinog ponašanja

- Ona nas sve pravi blesavim kod očiju, ja ne znam! - poručila je Jadranka Mitar

  • 6

Ponašanjem Dragane Mitar, koja je rastrzana između oženjenog Eda Fetića i slobodnog Vladimira Tomovića, pa ne zna na koju će stranu, razočarana je i njena majka Jadranka Mitar, koja ni po koju cenu ne opravdava ćerkine postupke u rijalitiju Zadruga 3.

- Sve ono što mi je obećala, sve je prekršila... Šta reći! Ona je moje dete i, naravno, ako treba da stanem ispred nje da se puca - neka pucaju! Ali, ne podržavam neke njene odnose... Trebala je nekim drugačijim putem da ide, e, sad, da li je ovo sudbina ili šta li je, ne znam. Znam samo da se to kosi sa nekim našim vaspitanjem. Neke stvari i postupke ne podržavam, a nju kao nju... Ne znam šta da radim, da probam da tražim da uđem tamo, makar kod drvenceta, da je pitam: "Šta ti se dogodilo?!" - zapitala se Draganina majka.

- Njoj kao da je kvrcnulo nešto u glavi! Ili je to sad njena igra, čisto da neke neraščišćene odnose raščisti... Eto, i Edo je rekao da se nije razveo, da mu papir ništa ne znači, pa da li je ona više htela da prekine sa takvim odnosom, pa sad igricu igra... - ispričala je.

Majka Dragane Mitar Jadranka

Draganina majka Jadranka Mitar / Printskrin: Youtube/ Emisija Premijera

- Ja bih je samo podsetila na ono što je obećala kada je trebalo da uđe, jer sam je pitala da li je psihički sposobna za ovako nešto. Potpuno je potpala pod ne znam ni ja šta... To je za mene dno dna! Rekla sam joj samo: "Molim te, ako nisi spremna, povuci se. Ne smeš sebi da dozvoliš taj luksuz zbog svog deteta" - dodala je.

Draganina majka smatra da se njena ćerka možda sveti zbog svega što je prošla sa bivšim suprugom, sa kojim ima sina Jovana.

- Ona nas sve pravi blesavim kod očiju, ja ne znam! Ja na njene postupke ne mogu da utičem, ne mogu da ih opravdam, ali ona je sad razapeta, pogotovo kada je doživela sve one prevare u braku sa Sinišom. To je bio način njene osvete, a Edo dve godine rame za plakanje... I ne bi joj se on našao tu da nisu imali nešto više od prijateljstva, kako to Edo naziva. Dragana je iz tog nekog očaja možda sve ovo dalje uradila...

Dragana Mitar i Edo

Dragana i Edo, takozvani "Gospodin Torta" / Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Ni Draganinom ocu nije svejedno zbog ćerkinog ponašanja.

- On se isključio, kaže da neće ništa da priča. Sigurno se ne slaže sa tim što Dragana radi, kao što se ne bi slagao nijedan drugi otac. Svi prijatelji i komšije imaju razumevanja, pa nam ne pametuju i ne bombarduju nas komentarima. Ćute ljudi, samim tim nam dokazuju da vide da nam nije lako. Pitate me da li se stidim... Šta treba da kažem: "Ne, ponosim se što će pred kamerama da pokaže..."? Bolje bi bilo da nije pred kamerama, kao što miliona takvih inače ima po Beogradu - zaključila je Jadranka, koja strahuje kako će se to odraziti na njenog unuka.

Vladimir Tomović i Dragana Mitar

Dragana i Vladimir / Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Gledam samo u Jovana... Sutra, kad dete odraste i kada bude shvatilo neke stvari, možda će i on reći: "Svi mamini momci, ljubavi sve mamine"... Ne znam šta će i kako će - završila je.

Video: Điha, điha, Zadruga: Dragana Mitar se besramno dohvatila sa Tomovićem

(Telegraf.rs / Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🥔

    11. decembar 2019 | 10:55

    Ovo je klasičan primer-puštena s lanca

  • vaske

    11. decembar 2019 | 10:13

    Ne odgaja se covek/Zena sa 30 godina. Malo ste zakasnili.

  • Krlja

    11. decembar 2019 | 10:00

    Moras se pomiriti sa cinjenicom da ti je cerka...ne mogu da napisem jer nece objaviti...ali ce svi razumeti....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA