Tomovićev brat oštro na Draganu Mitar: "Njeno ponašanje ne priliči majci maloletnog deteta"

  • 8

Dragana Mitar svakim danom nečim novim u svom ponašanju ili odnosu sa Tomovićem i "Gospodinom Tortom" uspeva da iznenadi javnost, a njeno ponašanje ne dopada se ni Vladimirovom bratu Vladanu.

Dragana nikako da izabere sa kojim će od ove dvojice zadrugara biti, pa je trougao i dalje "na snazi".

- Iskreno, meni se ne sviđa. Vladimir je tu najmanji krivac, a što se Dragane tiče, ona mi se tek ne sviđa. Njeno ponašanje uopšte ne priliči majci maloletnog deteta... Pritom, ona igra igru, ali saznaće se to sve vrlo brzo - izjavio je Vladimirov brat, a potom se dotakao i njihove majke.

- Majka ne komentariše ništa. Ja samo kažem da se meni ne sviđa, a šta će biti, to samo Vladimir odlučuje - zaključio je za Pink.rs.

Vladan Tomović Vladimirov brat, Vladan Tomović / Printskrin: TV Pink

Kako smo saznali, tokom današnjeg dana, 11. decembra, službenici iz Centra za sociljalni rad posetili su Draganine roditelje koji čuvaju malog Jovana dok mu je majka u Zadruzi, a sve zbog velikog broja prijava koje su stigle upravo zbog te situacije - Jovan je napolju, a Dragana u rijalitiju.

- Zbog cele situacije i toga što je Dragana u rijalitiju, Centar za socijalni rad posetio je Draganine roditelje. Draganin tata i Siniša su vodili danas Jovana kod lekara, jer ima temperaturu. Radi svega ovoga, Siniša će potpisati da će preuzeti brigu o detetu, ali će dete i dalje ostati kod babe i dede, jer jer tu navikao. A svi se plaše da će, ako to ne urade, mali Jovan završiti u hraniteljskoj porodici. Draganina majka Jadranka to ne bi podnela - rekao nam je Matija, Draganin najbolji prijatelj.

Video: Dragana i Vladimir se prepustili strastima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    11. decembar 2019 | 23:50

    Bruka od zene! Napolje!!!!!!!!

  • xxx

    11. decembar 2019 | 23:32

    Ali zato ponasanje brata sa istom tom je prihvstljivo?!

  • EL...

    12. decembar 2019 | 13:50

    Bratu je pod br. 1 . odvratna jer je pred milionskim auditorijumu otkrila i dokazala da je sekundarni igrač , samoručnom radu 😱😱😱 Ujedno nemoralna na visokom nivou ! Ta žena je hladna i bez emica gazi preko leševa , vidi joj se u očima . Možda previše botoksa , pogled joj je ubitačan ! Kune se u dete , dalje ne moram da pišen 🤮🤮🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA