"Ona je od početka moja tiha patnja": Rade Lazić priznao osećanja prema Dalili, Dejan prebledeo

Rade je za najomraženijeg zadrugara izabrao Dejana, upravo zbog Dalile

  • 2

Rade Lazićprilikom odabira najpoželjnijeg zadrugara, otkrio je emocije koje od početka rijalitija gaji prema Dalili Dragojević, što je jako iznerviralo Dalilinog muža Dejana Dragojevića.

Zadrugari su od Velikog šefa dobili zadatak da odaberu najpoželjnijeg i najomraženijeg cimera, a svojim izborom Lazić je uspeo da šokira sve i iznervira Dejana.

- Marijana je neko ko je meni najdraži i najvoljeniji, ona ne može da bude najpoželjnija. Kao najpoželjniju izabrati Dalilu, jer je ona moja tiha patnja, od početka - rekao je Rade.

Dalila i Rade Lazić

Rade za najpoželjniju osobu bira Dalilu Dragojević, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Lazić je Dalilu takođe proglasio i za najsujetnijeg rijaliti učesnika u Beloj kući, dok je kao najomraženijeg izabrao upravo njenog muža Dejana, kako je rekao, samo zato što mu je konkurencija.

- Takođe, Dalila je i sujetna je na neke devojke. Želi da ima muškarca kao što sam ja. Kao najomraženijeg ja ću izabrati Dejana, nemam ništa protiv njega, ali ponekad, zbog Dalile ne mogu očima da ga gledam - kroz smeh je rekao Lazić.

Šta je sve Lazić rekao i kako su regovali Dalila i Dejan pogledajte u videu u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA