Edo progovorio o vezi sa Draganom Mitar i priznao u kakvom je zaista odnosu sa ženom: "Nije išlo!"

Pokušavali smo do kraja leta da popravimo, ali nije išlo. Da je išlo, ne bih ja bio ovde - ispričao je "Gospodin Torta"

  • 7

Prvo pitanje u emisiji "Pitanja novinara" ove subote bilo je za Edisa Fetića Eda, budući da je aktuelna njegova veza sa Draganom Mitar, koju je sada i javno priznao te samim tim ozvaničio da su u vezi, iako je oženjen i ima troje dece. 

Edo je obelodanio vezu sa Draganom navodeći kako je oženjen, ali da nije u braku, jer već dugo u njegovom odnosu sa suprugom stvari ne štimaju, pa je prvo pitanje bilo za njega - da to pojasni, budući da je uvek ranije stavljao Draganu u drugi plan, a suprugu u prvi.

- Ja i Dragana smo pre ulaska bili u nekoj svađi. Došao sam ovde, emocije su proradile i to je to. Nisam mogao da budem bez nje i to je to. Kad je bila s Vladimirom, to je bio neki inat - rekao je Edo, pa pričao o odnosu sa suprugom Zilhom.

Dragana Mitar, Edo Fetić Edis Edo iznosi svoju priču... Printskrin: TV Pink

- U aprilu smo bili zajedno i slavili godišnjicu braka. U avgustu nismo bili na moru, to mogu da tvrdim, jer nismo bili zajedno. Kako ljudima nije jasno da ja sa tom ženom imam decu i da će nas to spajati do kraja života? Ako su naši odnosi čisti, ne razumem? Toj ženi nikad ništa neće faliti s moje strane, čak je i ona dovoljno sposobna da funkcioniše i bez mene - rekao je Edo.

- Pokušavali smo do kraja leta da popravimo, ali nije išlo. Da je išlo, ne bih ja bio ovde - zaključio je, a onda se osvrnuo na Draganu.

- Naš odnos je sve, samo nije normalan. Od početka pa sve do sada, delujemo ok kad smo zajedno, imali smo ogromne prepreke napolju, evo i ovde, ali uspšeno ih prevazilazimo. Mnogo stvari se izdešavalo u kratkom periodu, od godinu-godinu i po dana...

Dragana Mitar, Edo Fetić Edis Dragana Mitar / Printskrin: TV Pink

Dragana je istakla da se odlično oseća i da je jako uzbuđena zbog novogodišnje euforije, a takođe je objasnila odnos sa Vladimirom Tomovićem, sa kojim je kratko bila u vezi pred kamerama i pre pomirenja sa Edom.

- Mi više ne razgovaramo, nemamo nikakvu komunikaciju. Edo i ja smo od pre dva dana zajedno. Mislim da je tako najbolje. Sve što se izdešavalo ovde, sve se desilo brzinski i mislim da sam neke stvari uradila nepromišljeno, ne prepoznajem sebe.

- Žao mi je zbog svega, mislim da je to jedna moja greška. Nije mi bilo primereno što sam to uradila i nije bilo dobro za mene... Ja i on nikad ne bismo mogli da budemo u nekoj priči, on mene nikad ne bi mogao da isprati u mom životu... Komplikovana sam i naporna sam, nije ni on za mene niti ja za njega, dva smo različita sveta - ispričala je.

Vladimir Tomović Vladimir Tomović / Printskrin: TV Pink

- Ovog leta smo mi bili na moru, Edo i ja. Poslednjih tih meseci i on i ja smo imali trzavica i loših stvari i svađa, i onda sam ovde ušla i malo se pogubila, ali mislim da uvek mogu da se vratim na normalan put - priznala je Dragana.

Video: Dragana, pobogu... Mitar se posle akcije sa Tomovićem u Zadruzi ljubila sa Tortom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    22. decembar 2019 | 15:58

    Edo Edo Edo zar da ponižavaš ženu i sebe sa dotičnom, nije vredna ime da joj se spomene, čuvaj onu lepoticu kući i decu svoju. Opameti se.

  • Narovoucenije

    22. decembar 2019 | 11:44

    Veruj keru ne veruj svaleru - rekose neki.

  • Boba

    22. decembar 2019 | 11:50

    Ako se ti opameti, bice smak sveta. Samo cekam da udje neko i ti zaboravi i vladu i tortu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA