Tužan dan za Stefana: 5 meseci je od smrti misice Dijane, zadrugar napisao pesmu za nju i Karića

Stefana su pogodile reči pesme, a preplavile i uspomene koje deli sa pokojnom Dijanom

  • 8

Danas je emotivan dan za Stefana Karića, budući da se navršilo pet meseci otkako je njegova bivša devojka, misica Dijana Milojković preminula. U to ime, zadrugar Milan Petković, inače takmičar Pinkovih zvezda, napisao je pesmu koju mu je otpevao baš na današnji dan, 22. decembar.

- Imam sve što htela je, ali nemam kome prezime da dam, pramen tvoj na mojim grudima lep je kao svaka pesma Merlina - pevao je zadrugar uz sugestije Mirka Gavrića pred okupljenim takmičarima u pabu.

- Danas smo seli ja i on, i on mi je ispričao celu njihovu priču, od prvog dana do zadnjeg... Najlepši momenti, najtužniji... Bili su na Merlinovom koncertu, tada su se smuvali... On mi je pričao kako je jedno jutro kad je ustala našao pramenove njene kose na krevetu... Nosiojoj je ruže i stavljao joj na auto - ispričao je Petković.

Stefan Karić Dijana Milojković Stefan Karić i pokojna Dijana Milojković / Foto: Instagram

- Da, nismo se znali tad, znao sam samo da živi u Ćupriji... Onda sam išao tamo i preskakao ograde, tek sam posle saznao da ima rotvajlera - dodao je Karić.

- Ovo, znači, snimam, ljudi, verujte mi - poručio je Petković.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    23. decembar 2019 | 08:43

    Maknite vise ovog osmanovog rumenka,videli smo sve ko je i sta je!!!!!Mangup na baterije!!!@!Osmane vodi ga sto pre kuci,obruka te za sve pare!!!!!

  • Marija

    23. decembar 2019 | 08:51

    Ovaj stefan tako ljigav momak koji nikako da sklopi dve prosto prosirenane recenice. Sve nesto patetise . Dzaba pokusava da se prikriva i bira reci kao kulturan . Svi vidimo kakav je. Sad se setio nje a prevario je i tad mu nije biko zao sto se potresla iako bolesna. Ljiga je i ostace.

  • Etika

    22. decembar 2019 | 23:05

    Mogao bi prestati da iskorištava ime nestetne devojke. Posebno sada kada ga je većina upoznala da takav kakav je nije je zasluživao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA