Gagi bacao sve po sebi nakon što ga je Ermina uvredila: Produkcija je žestoko kaznila Pašovićevu

Gagi je pobesneo i rekao svašta Ermini

  • 9

Ermina Pašović ponovo je imala konflikt sa Gagijem Đoganijem. Naime, ona je njemu rekla da je Šiptar, što denser isprva nije čuo. Kada je saznao, Gagi je izgubio živce i počeo da baca sve po spavaćoj sobi, a potom je izvređao Erminu.

- Kaži mi u lice, kao p*čka mi govoriš iza leđa. Ti mene nazivaŠiptarom? Sram da te bude! Kretenušo jedna - rekao je besni Gagi.

Ermina se posle Gagiju izvinila zbog toga što je rekla. Međutim, nije izbegla kaznu produkcije koja ju je kaznila dvonedeljnim honorarom.

- Zadrugari, doneli smo odluku da Erminu Pašović kaznimo dvonedeljnim honorarom zbog vređanja na nacionalnoj osnovi - pročitao je Milan Petković, ovonedeljni vođa odluku produkcije.

Pogledajte:

Video: Zadruga Specijal: Luna nakon raskida žali što Marku nije služila na slavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    26. decembar 2019 | 23:29

    Jeste normalni,gde cete se i obratiti porodici plave krvi dogalj,ajte molim vas,pa u njih se ne sme pogledati krenuvsi od lunjare stolicarke njenog visocanstva...ovu uglednu porodicu neko da dira nema smisla,oni su uzor vaspitanja,obrazovanja,postenja itd.krenuvsi od ljuljke pa nadalje.

  • Iva

    27. decembar 2019 | 18:39

    Jel to ona sto je skoro pominjala Jasenovac ???

  • xxx

    26. decembar 2019 | 23:55

    Pa sta je rekla netacno? I sto kazna za to?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA