Besna Miljana upala u studio, a za njom i Marija Kulić: Cepala papire, prekinula emisiju!

Miljana je upala u studio u nameri da prekine emisiju

  • 4

Miljana Kulić uletela je u studio u nameri da prekine emisiju, nakon što je voditelj emisije "Sedi dole" Stefan Milošević, pomenuo malog Željka. Kada je videla Miljaninu rekciju, za njom je u studio upala i njena majka Marija Kulić.

Voditelji su se našalili na kontu priče da je Lazar Čolić Zola hladan prema Željku, kao i da je dečak hladan prema njemu, jer je prepoznao njegove namere.

Miljana Kulić je pogrešno je shvatila šalu, pa je besno upala u studio i počela da urla, baca papire, a u jednom trenutku pokušala da nasrne na voditelje.

- Je*em vam mater, ko je ovo pročitao. Sa mojim detetom i sa mnom nećete da se igrate - urlala je Miljana dok je cepala papire.

Miljana i Marija Kulić Miljana i Marija Kulić napravile skandal Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Za Miljanom je u studio ušla i njena majka Marija, u nameri da je spreči da napravi skandal.

- Nemoj da napadaš ljude bespotrebno. Koncentriši se. Mislili su da je prepoznao, da Zola nije za tebe, a ne ti za Željka - smirivala je Marija ćerku.

Skandal koji su Miljana i Marija napravile u studiju pogledajte u nastavku teksta.

Video: Miljana prvo pesnicom udarila Zolu u glavu, a onda je palo i šutiranje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    27. decembar 2019 | 17:40

    A ona pacenica kao misli na to jadno dete!?Pa nisi majka samo zato sto rodis,vec si majka i kad brines i gajis i paziš .A šta ona radi ,sve samo na dete ne misli vec na nesto drugo sve vreme,ne skida se sa onog pacenog Zole....A posto se o njoj vise ne prica pravi scene ,pa ona je odrasla i pola mladosti provela u rijaliti programima zna sta treba i kad .Miljana dosadna ,i ispričana priča .

  • LP

    27. decembar 2019 | 17:04

    Jadnica, vise ne zna kako da skrene paznju na sebe. Postala je naporna, nezanimljiva, odvratna, pokazuje svu svoju losu stranu i bolest. Saljite to sto dalje od javnosti.

  • BG

    27. decembar 2019 | 21:03

    Majko moja 2 budaletine na jednom mestu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA