Vladimir Tomović diskvalifikovan iz Zadruge

- Zadrugari, doneli smo odluku da Vladimir Tomović bude diskvalifikovan iz rijalitija - pisalo je u pismu Velikog šefa

  • 64

Vladimir Tomović dikvalifikovan je iz Zadruge 3, nakon što je tokom rođendanske žurke Dragane i Mione, Vladimir nasrnuo na Mensura Ajdarpašića.

- Zadrugari, doneli smo odluku da Vladimir Tomović bude diskvalifikovan iz rijalitija, spakujte njegove stvari i ostavite na kapiji - pročitala je Marijana pismo Velikog šefa.

Dok su neki bili tužni što je Vladimir napustio imanje u Šimanovcima, pojedini rijaliti takmičari su se radovali njegovoj diskvalifikaciji.

Kako su zadrugari reagovali na Tomovićevu diskvalifikaciju pogledajte u videu u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    1. januar 2020 | 22:32

    Vratite Vladimira.

  • CG

    1. januar 2020 | 21:48

    Nepravedno je diskvalifikofan! On je pretrpio najpodlija poniženja i psihičko maltletiranje od strane pojedinaca,to produkcija mora da ima u vidu,čovjek je zadnjih dana izrevoltiran i pod stresom! Niko ko je vinovnik njegovog revolta nije kako treba kažnjen! Da se vrati Vladimir!

  • Janko

    1. januar 2020 | 19:55

    Koliko god da je grijesio,a jes,nije dotakao dno kao oni....ali ovo sto su radili Mensur,Dalila,Dejan,Miljana proteklih dana,mjeseci, prevazilazi svaku mjeru...posle Vladimir kriv...pa ne mogu da vjerujem da ova Dalila provocira podmuklim osmjehom sve nas zdravorazumne...Dokle vise....Kako god,ali bolji je covjek od njih 300x...Srbijooooo Stefan Karic💪👏👏👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA