Ovo su pobednici Zadrugovizije! Najveće iznenađenje su takmičari koji su trijumfovali u SMS glasanju

Zadrugari su se takmičili u duetima, a bio je 21 nastup

  • 25

U subotu uveče je u Šimanovcima održana "Zadrugovizija", a rijaliti učesnici takmičili su se u nekoliko kategorija, kako bi osvojili vredne nagrade.

Pobednike su i u ovoj Zadrugoviziji birali gledaoci koji su glasali putem SMS poruka i Fejsbuka, prvi put i Instagrama, ali i predstavnici sedme sile, kao i stručni žiri koji su činili Dragan Kojić Keba, Jasna Milenković Jami, Nemanja Đerić Đekson, Ljupka Stević i Dejan Milićević.

Stručni žiri Stručni žiri, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Žiri je odlučio da pobedu u njihovoj kategoriji, ujedno i najvažnijoj, ponesu Mirko Gavrić i Ivana Krunić koji su se predstavili duetskom numerom "Ko si ti".

Oni su dobili: 5.000 dinara, dva badementila, dva peškira, dva prekrivača, dve čokolade, paket piva, boks cigareta...

U SMS glasanju trijumfovali su Gagi Đogani i Ermina Pašović koji su se predstavili pesmom grupe Fanki G - Plakati zauvek. Kada su saznali da su pobedili, njih dvoje su se stidljivo poljubili u obraz, a emocije koje očigldedno gaje jedno prema drugom, oduševile su sve.

Sad treba da ide ona pesma: "Zašto me u obraz ljubiš, neću da mi budeš drug" - prokomentarisala je Dušica njihov poljubac.

Gagi i Ermina su dobili deset hiljada dinara, dva mantila, dva peškira, prekrivač, kozmetiku, boks cigareta, karton piva...

Za pobednika Fejsbuk glasanja izabran je ljubavni par, Tara Simov i Mateja Matijević koji su se predstavili numerom grupe Đogani "Biću poznata".

Njih dvoje su dobili: dva bademantila, dva peškira, boks cigareta, 1.000 dinara i specijalni poklon od bivše zadrugarke Sanje Stanković - haljinu.

Publika na Instagramu najviše je glasala za Ivu Grgurić i Stefana Karića koji su odneli pobedu u ovoj kategoriji. Njih dvoje su izveli numeru "Slučajnost".

Tokom svog nastupa Iva i Stefan su se poljubili i oduševili milionski auditorijum, kao i fanove koji podržavaju njihovu ljubav.

Nijh dvoje su dobili: dva mantila, dva peškira, prekrivač, obuću, boks cigareta i hiljadu dinara.

Filip Đukić i Jovana Tomić Matora odneli su pobednu novinarskog žirija, a svojim performansom uz numeru "Zmija i žaba" koju izvode Ognjen Amidžić i Slavica Ćuktera, zabavili su sve.

Nakon nastupa su dobili veliki aplauz, a na samom kraju pesme Filip je uhvatio Matoru za dojku!

Video: Oni ništa nisu dobili, ali... Ovako su i Sloba i Luna lane: Edo i Dragana Mitar pevaju zajedno na Zadrugoviziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dera

    2. februar 2020 | 15:16

    Moglo se i očekivati nameštanje Gagiju. Kako Luni tako i Gagiju.

  • larry

    2. februar 2020 | 13:32

    Da nije Gagi unutra i da nema ovoliku podršku Luninih fanova, gledanost Z3 bi bila apsolutna nula.Ne kolje se zlatna koka.

  • Dragana

    2. februar 2020 | 13:08

    TOTALNI IMBECILIZAM!!!! POD HITNO Z A B R A N I T I !!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA