"Završila sam sa rijalitijem zauvek" Miljana Kulić nakon diskvalifikacije poslala jasnu poruku

Miljana se obratila svojim fanovima koje je veoma iznenadila

  • 28

Miljana Kulić sinoć je izbačena iz "Zadruge" zbog žestoke svađe i haosa koji je izazvala sa Markom Miljkovićem, a potom je psovala produkciju i voditelja Milana Miloševića.

Nakon što je stigla u porodičnu kuću u Nišu, Miljana se oglasila na svom Instagram profilu i poslala jasnu poruku njenim obožavaocima.

- Stigla sam kući živa i zdrava! Hvala svima na podršci svih ovih meseci, ovako je najbolje za Željka i mene. Završila sam sa rijalitijem zauvek. Vole vas Miksi i Željko - napisala je Miljana.

Miljana Kulić Miljanina objava na Instagramu, Printskrin: Instagram/miljanicakulic

Podsetimo, Miljana je Marka uhodila po imanju i provocirala, a situacija se privremeno smirila kada je počela emisija u kojoj su zadrugari gledali snimke iz prethodne sedmice. U jednom trenutku, ponovo je počela svađa imeđu njih. Ona je uzela flašu vode i polila Miljkovića, a on joj je uzvratio još žešće.

Marko je ispolivao Miljanu, a za sve to vreme, njih dvoje su se čašćavali uvredama i pretnjama.

Da li će Miljana ostati dosledna, te je više nećemo gledati u rijalitiju - ostaje da vidimo.

Video: Miljana ekspresno izbačena iz Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Caka

    14. februar 2020 | 13:17

    Svaka cast produkciji. Konacno su shvatili da ih Miljana vredja. Sta je produkcija uradila za nju i njeno dete, a ona tako ih vredja. Miljana sram te bilo.

  • Garfild

    14. februar 2020 | 14:02

    Neka im neko kaže da bilo šta da urade gledanost da vrate neće. Ovo je samo fora dok im ne završe sobu u kojoj borave, a gledanost pada li pada. Kukajte koliko hoćete, ali neću da vas gledam taman bacali bombe unutra. I ja kad kukam da nemam posla niko me ne vidi. Neka, neka vam novac propadne. Meni jetra propada od nerviranja pa me niko ne pita.

  • Micko

    14. februar 2020 | 17:08

    Ajde sada po prvi put odrzi obecanje, da se odmorimo od tebe..!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA