Anabela preko stola skočila na Marka, udarila ga pesnicom u glavu, pa ga ščepala za vrat

- Šta je loše imati pare? Ti svaki dan od svoje ćerke uzimaš 200 i 300 evra! - rekao je Miljković, što je Anabelu dovelo do "pucanja"

  • 27

Prethodno veče jedno je od najburnijih koje Zadruga pamti, pošto je usred svađe Anabele Atijas i Marka Miljkovića pevačica nasrnula fizički na dečka svoje ćerke Lune Đogani.

Ne gledam Anabelu kao neprijatelja, imam poštovanje prema njoj, ali ona ga polako gubi. Svoju ćerku je dovodila do nervnog sloma, pravila scene... Samo sam donosio činjenice i scene na njeno lupetaranje. Ne gledam je kao neprijatelja, ali gubi poštovanje - rekao je Marko.

Šta pričaš ti, starleto, hosteso? Čime ti imaš da se pohvališ u životu? - pitala je Atijasova.

Meni nije bitno šta neko kaže, bitno mi je kako se Luna ponaša prema meni. Nadam se da će se Anabela smiriti - istakao je Miljković.

- Neću se smiriti! Tvoja kuća nema ni fasadu - rekla je pevačica.

- Šta je loše imati pare? Ti svaki dan od svoje ćerke uzimaš 200 i 300 evra! - rekao je Miljković, što je Anabelu dovelo do "pucanja".

- Moja kuća nema fasadu, ali imaće je jednog dana. Tvoja majka ne može ovako da priča - vikao je Marko.

Anabela se potom zaletela na Marka i udarila ga pesnicom u glavu.

- Ne mogu više da ga slušam kako laže - urlala je Anabela.

Snimak pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bora

    19. mart 2020 | 11:56

    Da li je majčinski ćerku uvaljivati u dug. Anabela je bez znanja Lune kupila stan koji premašuje Lunin honorar, i zadužila je kod očuha. Anabela se stalno hvali kako su pomogli Luni, a zapravo su joj odmogli, jer je Luna morala da vrati pozajmljeno.Umesto da uči Lunu da racionalno koristi novac, Anabela se bahati. Mislim da Luni ne bi smetalo da živi i na ne ekskluzivnom mestu, ona nije materijalista, a ni stipsa. Da je Luna kupila jeftin stan, i ostavila koji dinar sa strane, ili uložila u posao, sad ne bi morala da zarađuje u Zadruzi. A Andrej, bolje da je pozajmio Anabeli da obnovi karijeru, da zarađuje časno, nego što sad zarađuje brukajuci i Gagijeve ćerke, a i Andrejevu ćerku

  • Penzionerka

    19. mart 2020 | 14:39

    Molim produkciju ko boga da izbaci ove Djogaje zajedno sa Miljkovicem pa da gledamo ZABAVNO HUMORISTICKI program,bar dok je vanredno stanje ,a ne da dozivljavo stres kad ce se poubijati.

  • Pop

    19. mart 2020 | 12:24

    Gledam juče Anabelu u radio Amneziji.Došla majka troje djece sa plišanom igračkom, pa je stavila pored sebe.Zamislite recimo da Edis uzme kamion igračku i počne ga vozati po toj prostoriji? Ponekad pomislim da imam goluba u glavi.Anabela onda lma jato golubova u glavi.Anabela i Gagi kaki su roditelji , Luna je takva kakva je.Na kraju ispada da joj Marko želi najbolje.....!?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA