"Andrej je čovek velike duše": Gagi o porocima, Anabeli i o tome kako mu je Atijas pomogao

- Morao bih da kažem da je problem između Anabele i mene počeo još pre nego što smo se razveli - počeo je sa pričom denser

  • 13
Gagi Đogani Gagi Đogani Printskrin: TV Pink

Gagi Đogani otvorio je dušu pred ostalim zadrugarima i otkrio neke detalje iz svog života. Denser je pričao o svojim problemima, bivšoj ženi Anabeli Atijas, kao i o tome kako mu je Andrej Atijas pomogao.

- Morao bih da kažem da je problem između Anabele i mene počeo još pre nego što smo se razveli. Ja sam se posle mog razvoda bacio porocima. U tom vremenu ona je radila, angažovala se, bila je uz decu, ja sam to posmatrao sa strane, ja sam imao problem, bio sam u svom nekom svetu i borio sam se sa tim. Do 2016. godine kada sam rešio da prestanem s tim. Tog dana kada sam rešio da presečem, završio sam na VMA. U životu mora da ti se desi nešto strašno da bi shvatio gde si i šta si. Kada sam bio u bolnici rekao sam da sam ja tata, da imam porodicu, da meni to ne treba. Tu sam rekao da Gagi staje. Jeste Andrej bio uz mene. Zvao sam Andreja, tada mi se desio incident, kada mi je naprslo rebro i kada sam bio isprebijan. Ne iz razloga što sam dugovao pare. Onda sam to rekao deci, Luna je to čula, Anabela je to čula... Andrej je došao, nisam mogao da se pomerim. Andrej je čovek velike duše, uvek sam za to bio da Anabela i on budu zajedno, nikada nisam ljubomorisao. Andrej mi je tu pomogao. Čuo sam da Anabeli nije bilo svejedno - rekao je Gagi, a zatim nastavio:

- Moja sestra je došla u moj stan i rekla da joj je dosta bilo i da ću ja da živim u Zemunu dok se ne budem sredio. Ja sam pristao na sve to, angažovali smo stručnu pomoć, lečio sam se... Ušla je Luna u "Zadrugu" 2017. godine i ja sam bio za to. Ušla je i u drugu "Zadrugu", ja sam bio za to da ona uđe. Ja sam to podržao, ali mama i Andrej to nisu podržali - naveo je Đogani.

A onda se uključila Anabela.

- Zato što nisam bila spremna da gledam sve to već drugu godinu. Ona meni kaže da nema ovoga iz prve sezone, da ga ne spominjem, ali ja nisam bila mirna. Okej, možda sam ja pogrešila. I ti i ja smo imali mnogo para, pa smo bili nesrećni - rekla je pevačica.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    21. mart 2020 | 09:54

    Gagi kakav takav, bar nešto prizna.Anabela trošila Lunine pare na putovanja.Onda kaže to joj je Luna vračala dug.Neka mi neko od roditelja napiše dali bi dao ili posudio pare svome djetetu.

  • Jaran

    21. mart 2020 | 11:52

    Od svih ovih Gagi je još najkulturniji....

  • Hektor

    21. mart 2020 | 14:30

    Kada će ukinuti rijaliti? Njih ima preko 50, a zakon nalaže da nema okupljanja. Da li to važi samo za nas siromašne ili zakon važi za sve?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA