"Anabela je odlepila! Ona da radi, da ima novca, ne bi pomišljala da ulazi u rijalitiji"

- Ona se utripovala da joj je Luna okrenula leđa, a to je samo u njenoj glavi - rekla je Natalija Trik FX

  • 9
Natlija Trik Fx, Anabela Atijas Natlija Trik Fx, Anabela Atijas Printskein: Youtube/Zadruga Official

Anabelin ulazak u Zadrugu je itekako privukao pažnju. Atijasova se u nekoliko navrata svađala sa Gagijem Đoganijem, a imala je i raspravu sa svojom ćerkom Lunom.

O svemu ovome pričala je Natlija Ibraimov, članica grupe "Trix FX", koja je takođa bila deo Zadruge.

- Plakala sam pre neki dan kada sam gledala kako se svađaju, plakala sam zbog Lune i zbog Nine, njene sestre koju znam, koja je predivno dete i koja ni kriva ni dužna prolazi kroz sve ovo - rekla je Natalija za IDJTV.

Natalija je svojevremeno savetovala Anabelu da izvuče Lunu iz rijalitija.

Anabeli sam jednom poslala poruku dok je Luna prolazila kroz pakao u prvoj Zadruzi: "Anabela, vadi dete odande, ne treba joj to, spašavaj je!" Ona mi je dogovorila: "Luna je borac na majku, ne brini ti za nju" Ja sam joj dobronamerno kao majka poslala poruku, jer ne bih nikad dozvolila svom detetu onako nešto - navodi Natalija.

Članica grupe "Trik FX" kaže da se sve vrti oko novca.

- Sve se vrti kod njih sada oko novca i to je žalosno i preko grbače ovog jadnog deteta. Vratila bih se u rijaliti samo Lunu da zaštitim, da je zagrlim, njoj to najviše treba. Devojka je istraumirana ceo život je gledala strašne stvari. Prvo kako joj otac tuče majku, pa kako se drogira, pa još sve ovo što je preživela u prvoj, drugoj Zadruzi... Užas - rekla je Natalija.

- Anabela je odlepila, ona da radi, da ima novca, ne bi pomišljala da ulazi u rijalitiji. Njoj ni u drugom braku ne ide, ona sa Andrejem kao da proživljava isto što i sa Gagijem i to je strašno. Ona se utripovala da joj je Luna okrenula leđa, a to je samo u njenoj glavi - kaže članica grupe "Trik FX".

- Istina je da je Anabela proživela pakao sa Gagijem, ali to se dešavalo tada, što nije tada reagovala, nego je sada shvatila da Gagija publika voli, jer se promenio, izlečio, znam da je Gagi sada drugi čovek - zaključila je Natalija.

Video: Zadruga Specijal: Nakon Anabelinog ulaska više ništa nije isto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jadna Lunjara

    23. mart 2020 | 20:34

    Jadna Luna jadno dete, da je zagrlimo? Da je razvila empatiju za druge ja bih je zalila ali kada joj ide dobro ona druge ismeva i ogovara tako da u njoj ne mogu videti zrtvu. Udarala je mnoge i govorila znas li ti ko sam ja. Da je bila skromna mozda bi mogla da popravi misljenje, ovako nikada

  • 👍

    23. mart 2020 | 16:58

    A sto si i ti bila u Zadruzi sa muzem ? Tebi ne trebaju pare ,a da ti puno radis bas nastupas ! Svi ste isti kos ,ne patetisi !

  • Pa svi

    23. mart 2020 | 19:33

    Koji su uslu usli su zbog para a ne ne znam zbog cega !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA