Matora priznala zbog čega joj je propala veridba sa Sanjom, a onda progovorila o bebi

Jovana je Anabeli otkrila detalje njene veze sa Sanjom

  • 7
Jelena Karleusa Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora, Foto: ATA Images

Jovana Tomić Matora u toku dana potpuno se opustila i ispričala Anabeli Atijas kako je njoj i Sanji Stanković propala veridba koju je dugo planirala.

Matora je otkrila da joj je Stankovićeva gledala fotografije u telefonu, ta da nije mogla da sakrije iznenađenje koje je želela da joj priredi i zaprosi je.

- Imam telefon, nemam šifru, a ja se dopisivala sa njenom najboljom drugaricom Lejlom i birale. I Sanja mi nađe u telefonu slike sve. I propalo mi iznenađenje. Ona bi nanjušila. To mi je najveća želja - otkrila je Jovana.

Anabela ju je sve vreme pomno slušala, pa je nakon saznanja ovih detalja upitala Matoru da li planira da se ostavri u ulozi roditelja i koja od njih bi od njih dve bila trudna.

- To me zanima. Znači ona bi rodila dete? Ne mogu tebe da zamislim - rekla je Anabela.

Jovana se nije ustručavala da priča o ovoj temi, pa je otkrila da joj je to najveća želja.

- Znaš šta je problem, zato što i ona i ja imamo izražen taj majčinski instinkt. Ja na primer smatram da kada žena ima taj dar kad može da rodi, meni je greh ako ne. Koliko žena ima koje ne mogu... Zato mi je bilo teško kad je Dragana došla i rekla da Sanja ne gleda. Iako ne budemo zajedno, verujte mi, jer gej veze se zasnivaju na prijateljstvu, na podršci. Ja bih baš volela. Ima u Poljskoj ta klinika. Volela bih baš. Može ona da bude trudna. Stvarno bih baš volela - otkrila je Matora.

Kompletan razgovor između Matore i Anabele pogledajte u nastavku teksta:

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA