• 14

Slađa Delibašić: "Žao mi je Lune, mislim da nijedno dete nije krivo"

Bivša supruga Đoleta Đoganija govorila je u "Magazinu In" o raspravama u Zadruzi

  • 14
Sladjana Delibasic, Luna Djogani

Slađana Delibasic, Luna ĐoganiFoto: Telegraf, Nikola Tomić

Ulazak Anabele Atijas doneo je pometnju u Zadruzi. Pevačica se posvađala tamo sa bivšim mužem Gagijem Đoganijem, a celu ovu situaciju pokušala je da snimi njihova ćerka Luna Đogani.

O aktuelnim dešavanjima u rijalitiju govorila je i Slađana Delibašić, i to u emisiji "Magazin In" Sanje Marinković. Bivša supruga Đoleta Đoganija ističe da joj je najviše žao Lune.

- Mislim da nijedno dete nije krivo i da je tu najbitnija kuća, porodica i vaspitanje roditelja. Žao mi je Lune - rekla je Slađa Delibašić u ''Magazinu In'.

Pogledajte i najavu za "Magazin In":

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojvoda

    Luna odavno nije dete. Ima 24 godine.

  • Pop

    Nesretnik/ca da se ja hvalim, čime.Nisam napisao da sam intelektualac nego zanatlija.Na more išao u kamp ne u Hotel.O djeci normalno napisao.Evo ako će ti biti lakše , da bi bio viša stručna sprema te dvije godine sam položio preko veze.Evo ja sam RVI ako znaš šta to znači. Treba li sa time da se hvalim , NESREĆO JEDNA.

  • Pop

    Gde si ...Krenuo sam godinu ranije u školu.U to vrjeme služenje vojnog roka se računalo u radni staž.Iz Firme u kojoj sam radio otišao, u istu se vratip.Završio zanat od tri gedine, Električar, plus bio sam stipendista.Posle završio još dvije godine vandredno .Pitaj nekog starijeg druže.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima