Slađa Delibašić: "Žao mi je Lune, mislim da nijedno dete nije krivo"

Bivša supruga Đoleta Đoganija govorila je u "Magazinu In" o raspravama u Zadruzi

  • 14
Sladjana Delibasic, Luna Djogani Slađana Delibasic, Luna ĐoganiFoto: Telegraf, Nikola Tomić

Ulazak Anabele Atijas doneo je pometnju u Zadruzi. Pevačica se posvađala tamo sa bivšim mužem Gagijem Đoganijem, a celu ovu situaciju pokušala je da snimi njihova ćerka Luna Đogani.

O aktuelnim dešavanjima u rijalitiju govorila je i Slađana Delibašić, i to u emisiji "Magazin In" Sanje Marinković. Bivša supruga Đoleta Đoganija ističe da joj je najviše žao Lune.

- Mislim da nijedno dete nije krivo i da je tu najbitnija kuća, porodica i vaspitanje roditelja. Žao mi je Lune - rekla je Slađa Delibašić u ''Magazinu In'.

Pogledajte i najavu za "Magazin In":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    26. mart 2020 | 09:12

    Mnogi će me napasti, Luninih godina sam imao, sedam godina staža, odsluženi redovni vojni rok 14 mjeseci.Dođe ljeto, platu u ruke , šator na leđa kamp Vira na Hvaru.Nije bilo daj mama daj tata.Žao mi je današnje omladine nisu oni krivi ,kriv je način života.Sada pucajte ......Nekad bilo.

  • Tika

    26. mart 2020 | 12:26

    Luna sa 24 godine nije dete.

  • Pop

    26. mart 2020 | 18:09

    Nesretnik/ca da se ja hvalim, čime.Nisam napisao da sam intelektualac nego zanatlija.Na more išao u kamp ne u Hotel.O djeci normalno napisao.Evo ako će ti biti lakše , da bi bio viša stručna sprema te dvije godine sam položio preko veze.Evo ja sam RVI ako znaš šta to znači. Treba li sa time da se hvalim , NESREĆO JEDNA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA