Gagijeva sestra: "Anabela je loša majka koja maltretira svoju decu, ona je agresivac!"

- I mi smo čuli da je ona Razija i da je promenila veru, što ne priča o sebi?! - rekla je Nađa

  • 8
Luna, Anabela, Nađa, sestra Gagija Đoganija Luna, Anabela, Gagijeva sestra Nađa, Foto: Nikola Tomić/ATA Images, Printsrkin: TV Pink/Zadruga Official

Anabela Atijas nedavno je u Zadruzi otkrila da je Gagi Đogani želeo da promeni svoje ime Gazmen u Dragan, jer ga je bilo sramota svog porekla.

Sada se oglasila Gagijeva rođena setra Nađa Đogani koja je napala bivšu snajku i nazvala je "Razijom" tvrdeći da je njena porodica ponosna na svoje poreklo.

- Zgrožena sam takvim lažima, da sve što ona o sebi misli prebaci na Gagija, a ustvari nju boli Đole i njegov uspeh i karijera. Ko se danas stidi svog porekla?! To nije tačno! Ponosni smo i volimo sve svoje, vezano za nas... Gagi se kroz šalu sa njom sprdao, kao što uvek to radi. Sa tadašnjom ženom je možda pričao da promeni ime, ali se nikada nije izjasnio da tačno želi... Možda je bila priča,  Anabela više iznosi tako neke nebitne stvari, čak i koje su bile simpatične i na koje smo se svi smejali, jer je bila sprdnja način na koji je Gagi pričao - rekla je Nađa.

Gagijeva sestra ispričala je da je njen brat Đole Đogani promenio svoje ime koje su mu roditelji dali na rođenju, ali da on to ne krije od javnosti.

- Đole je promenio ime iz svojih privatnih razloga, on to ne krije, sve je to pričao... Ništa ona nije novo otkrila niti Đoleta ponizila. I mi smo čuli da je ona Razija i da je promenila veru, što ne priča o sebi?! Gagi se ponajmanje stideo svoje vere i porekla i toga odakle je. Neka priča odakle je ona - kaže Nađa.

Ona ističe da je zgrožena Anabelinim ponašanjem i tvrdi da je ona primer loše majke.

Gagi Đogani Gagi Đogani, Printskrin: TV Pink

- Gledamo šta radi Luni, zar to majka može činiti svom detetu?! Bruka svoje dete koje tek započinje svoju karijeru, ponižava. Ali dok Luna ćuti, ona će nju maltretirati i tući. Primer loše majke, želi sebe predstaviti kao žrtvu, ali na kraju izađe iz nje ono pravo - agresivac! - zaključuje Nađa.

Video: Anabela tokom svađe nasrnula na Milojkovića, Gagi joj prvi put pritekao u pomoć

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Nera

    5. april 2020 | 07:58

    Napokon neko da potvrdi da je Anabela agresivna. Videcete za par dana koliko je zla.

  • Daliborka

    5. april 2020 | 19:47

    ono kad i ljudi koji ne vole Lunu napisu DOSTA JE VISE ... zaista dosta dosta dosta ...vise znamo o njima nego o svojim tetkama,strinama..dosta sa Djoganijevima...sve ovo zbog Lune...Lunina tetka,Lunina baba,Lunin ocuh,Lunin brat...dosta,ne zanima nas

  • Taša

    5. april 2020 | 03:29

    Pa i Marko je psihički maltretira. Svojim ponašanjem. Luna se ne vodi iz svoje glave, nego Markove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA