"Da nisam ušla ovde, završila bih u Lazi vezana za krevet": Luna o užasu koji je prošla zbog Marka

Miljkoviću su zasmetale Lunine priče, pa ju je prekinuo i počeo da priča o hrani

  • 14
Luna i Marko Luna Đogani i Marko Miljković, Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković imali su kratku raspravu i izlive ljubomorisanja, nakon čega je ona priznala da nije ušla u rijaliti da bi sada verovatno bil zatvorena u duševnoj bolnici.

Njih dvoje ležali su u krevetu i počeli da se raspravljalju, a povod je bilo Markovo druženje sa Jelenom Pešić.

Luna je kroz razgovor sa Markom shvatila kako on gleda na njihov raskid i bila u šoku kada je shvatila da bi on sa njom spavao u krevetu i da dođe do ljubavnog brodoloma.

- Ti i da raskineš, ti bi spavao sa mnom u istom krevetu? Sad si rekao da ti to nije bitno, nisi me pecnuo, nego si hteo da ispadneš kao... Bravo šmekeru, a šta ćemo sa tvojim prethodnim šmekerskim delima dok sam ja bila napolju? - upitala je Luna.

Miljković je odmah znao šta mu Luna prebacuje, te je počeo da se pravda.

- Ništa ja nisam radio, vidiš šta rade ljudi ovde koji su u vezi. Ja sam znao da će ti smetati, ali nisam znao da će ti toliko baš - branio se Miljković.

Njegove reči razbesnele su Lunu, koja se zatm požalila kod zadrugara kroz kakav psihički "pakao" je prošla dok nije ušla u "Zadrugu 3".

- Ja da nisam ušla ovde ili bih završila u Lazi, ležala bih u krevetu negde zavezana, ili bih otišla negde daleko i promenila identitet, živela drugi život! Do jula bih tako završila, pogasila društvene mreže i sve, da ne dođe do mene “Zadruga”. Nisam mogla da izdržim - jadala se Luna.

Miljkoviću su zasmetale Lunine priče. pa ju je prekinuo i počeo da priča o hrani, a njihovu raspravu pogledajte u videu u nastavku teksta.

Video: Da sam te tukla više ne bi bila takva: Strašna svađa Lune i Anabele

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don’t

    7. april 2020 | 18:47

    U Lazi joj je i mesto... 👋🏼 Ona uvek prezivljava neke “uzase”, kao da je jedina koja prolazi kroz raskid xD Pa toliko patetike nema ni u spanskim serijama.

  • Hugo

    7. april 2020 | 20:03

    Čim si ti tu gde i jesi(zadruga) znaci da si ti psihički stabilna,a sad ta gluma sto izvodite i sto ste plaćeni da se tako ponašate e to je druga priča!

  • Đeka

    7. april 2020 | 22:08

    Luna traži vernost od partnera. A njena vernost? Svima je bila neverna. Pa i Slobi i Marku. Samo da izadje iz Zadruge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA