Zorica Marković do detalja ispričala kako je uhvatila muža u prevari - ljubavnicu bacila u reku!

- Nije znala da pliva...i zabole me. Mogla sam da idem u zatvor, na doživotnu robiju - pričala je Zorica

  • 0
Zorica Marković Zorica priča, zadrugari je pomno slušaju/Printskrin: TV Pink

Zorica Marković ispričala je zadrugarima kako je uhvatila muža u prevari, što je životno iskustvo koje je teško podnela.

Pevačica je zatekla supruga u prevari i opisala sve do detalja. Kako je navela, desilo se sve ujutro, posle promocije na brodu. Došla je kući, a kada nije zatekla muža kod kuće - vratila se na brod i imala šta da vidi.  I tu je bio kraj njihovog braka.

- On meni kao otkud ti, ja kažem šta radiš to, još uvek mrtva hladna, jer ne mogu da verujem... I krećem da lupam, samo znam da je pre toga Ika je imao neku operaciju, ja crski rez nakon proođaja, sve katastrofa... Mislim se šta ćeš tu, imamo dete kod kuće, a ona mrtva hladna, pijana onako, kaže: "Šta ima veze, neka spava dete". Ijao, ijao, ljudi...

- Ja ne znam odakle mi snaga. To nikad neću shvatiti. Ja sam nju uzela kao da ima pet kilograma! Samo sam je podigla sa stolice, a sedeli su u ćošku, na terasi tog broda... I ja sam nju bacila, Sava ili Dunav, ne znam šta je, ali to je duboko, ženo. Preko ograde i u vodu! Ne znam kako sam to izvela!

- Nije znala da pliva...i zabole me. Mogla sam da idem u zatvor, na doživotnu robiju. I ispliva ona, izbaci te voda, tog momenta ona više "upomoć" i opet tone. A pazi mene, ja se naslonila na ogradicu i gledam... Gledam! A on u šoku. To je to ludilo opšte. Taj lik što je bio čuvar, obezbeđenje, očešao mi se o kosu, zatrčao se, zaleteo, skočio i spasio je. Ja sedim, zapalila cigaru i - sedim. Nisam normalna - pričala je Zorica.

- A osećaj? - pitala ju je Jelena Pešić znatiželjno.

Zadruga Jelenu Pešić je ova priča i tema posebno zanimala/Printskrin: TV Pink

- A on je prišao meni i rekao: "Ovo ti nije trebalo". Ja lepo skinem venčanu burmu i kažem: "Izvoli, gospodine, ti i ja smo završili". Odvede taj iz obezbeđenja nju, hoda ona... Što je najgore, vlasnik tog broda mi se predstavljao kao prijatej, a znao je... To je trajalo - ispričala je Zorica.

- Ja sam njemu urnisala brod. Ceo šank...a lepo sređen. Sve sam polupala, sve! Kad sam skinula taj prsten, bila sam svesna da je to kraj. I bilo mi je u mozgu sve šta me čeka. Znala sam da me čeka pakao, razvod, prodaja kuće... Užas - govorila je Zorica, pa nastavila dalje.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA