Dušica rekla Banetu da ga je Ivana ostavila: On se izbezumio, a Krunićevu će ove reči uplašiti

- Ja sam Banetu rekla da ako se desi da Ivana ispadne, da će se pozdraviti zauvek, to je sasvim normalno - rekla je Zorica Marković

  • 8
Bane Čolak, Ivana Krunić Bane Čolak, Ivana Krunić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dušica Jakovljević i Dragan Marinković Maca tokom emisije "Pitanja novinara" saopštili su Banetu Čolaku da ga je Ivana Krunić po izlasku iz Zadruge javno ostavila.

Bane je priznao da mu nedostaje Ivana i da mu je rekla da na nju niko neće moći da utiče, te ne veruje da ga je ostavila i od podukcije traži poziv kako bi pričao sa njom.

- Bane, da li ti nedostaje Ivana i šta misliš da li ti njoj nedostaješ - bilo je pitanje za Čolaka.

- Znam da joj nedostajem, i ona meni mnogo, sve me podseća na nju. Ovde sam navikao na nju, nije mi svejedno, ali izdržao sam mnoge stvari, posle ćemo valjda nastaviti ovo što smo započeli - rekao je Bane.

- Ivana se javno oglasila i rekla da ne želi više da bude sa tobom. Da li si dobio njenu poruku nekako i smatraš li da je pala pod uticaj svojih roditelja? - saopštila je Dušica Čolaku.

- Ne verujem u to rečeno. Ona mi je rekla da šta god da uradim i da će me sačekati i da me nikad u životu neće ostaviti. Kad je vidim i kad mi kaže u lice onda ću verovati. Rekla je da na nju ne može da utiče ništa. Ni pritisak porodice i prijatlja, da ništa ne može da utiče na nju. Da će me sačekati, da se neće oglašavati u to mi se zaklela pet minuta pre igrice. Volela bih da dobijem poziv i da mi saopšti to. Ne verujem u to - rekao je je Bane.

Dušica je zatim pročitala Čolaku deo Ivaninog statusa gde je ona napisla da ga ostavlja, ali Bane i dlaje nije verovao u to što čuje.

- Neću verovati dok ne dobijem dokaz - ponavljao je on.

Bane Čolak Bane Čolak, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja sam Banetu rekla da ako se desi da Ivana ispadne, da će se pozdraviti zauvek, to je sasvim normalno - dodala je Zorica Marković.

Kako je Čolak regovao kada mu je Dušica saopštila da ga je Ivana ostavila pogledajte u nastvaku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ????

    20. april 2020 | 14:11

    Odvratan tip, ko bi njega , fuj

  • Čika Jova

    20. april 2020 | 10:52

    Bane nepopravljiv. Tek kad se osvetste odreknu ga se. Ovakav nikad žene neće imati osim u rijalitiju.

  • Djuka

    20. april 2020 | 11:54

    Bane je gubitnik. Nije ništa uspeo u životu. Takav nikome ne treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA