Ana Korać kroz suze progovorila o tuči s Davidom: To se desilo u našem stanu i bilo je prestrašno

- Zbog toga sam ja te noći izašla iz stana i otišla. Pogurali smo se kod vrata - otkrila je Ana sve detalje

  • 6
Ana Korać i David Dragojević Ana Korać i David Dragojević, Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Ana Korać sinoć je u emisiji otovoreno pričala o nasilju koje je doživela od svog dečka Davida Dragojevića pre nekoliko meseci.

Davidi i Ana su dobili pitanje od novinara, nakon što je pomenuttu situaciju za medijie ispričao Anin drug i bivši zadrugar Miljan Vračević.

- Nije istina da je on nasrnuo na mene, ali je istina da smo se posvađali. To je jedna od ozbiljnijih naših svađa. Nešto smo se pogurali, ali da je David nasrnuo na mene to nije tačno - započela je Ana.

Ana je zatim kroz suze nastavila da objašnjava tok napete situacije, pa priznala da je ipak došlo do ozbiljnije svađe, te da je ona te iste večeri napustila svoj stan.

Bilo je i sa jedne i sa druge strane, zbog toga sam ja te noći izašla iz stana i otišla. Pogurali smo se kod vrata. Inače, ja sam devojka kojoj je prestrašno kada neko viče na mene. Ne volim to. Ne znam da se ponašam. To se desilo u stanu našem i bilo mi je prestrašno. To nije tačno... Ne volim da pričam o tome - rekla je Ana sa suzama u očima.

Koraćeva je zatim demantovala celu priču njenog druga Miljana, pa otkrila kod koga je nakon svađe otišla i kome se prvo požalila.

- Nije to tačno kao što je ispričao Miljan. Prvo sam pozvala Iliju. Mama i brat su upućeni u celu situaciju. Za mene je to prestrašno, što smo se pogurali oko vrata, prvi put mi se dogodilo da se nađem u takvoj situaciji. Izašal sam iz stana, zvala sam Iliju, Miljana nisam tada zvala, već sutradan. Nisam mu rekla kao što je to on ispričao. Mama mi je rekla da se smirim... Da je David nasrnuo na mene, nije, nisam znala kako da se ponašam. - ipsričala je Koraćeva.

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đeka

    26. april 2020 | 12:32

    Ana lagala pa se zapetljala. Pobegla uplakana kod komšije. Plakala, plakala pa zaspala kod komšije. David nije smeo da je potraži kod komšije. Samo je zvao komšiju telefonom da pita kako je Ana.

  • Krlja

    26. april 2020 | 11:06

    Pocela si i ti javno da lazes 😂😂😂

  • Miljan

    26. april 2020 | 10:31

    Da da kako da ne...... tako si i tvrdila da nisi rekla ono za Huga i Veternik pa posle priznala tako ne priznajes da je te David išamarao. Iza mire 300 djavola vire tako i za Davida cuti i smrdi, Dejan je za njega čovek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA