Šokirao postupkom! David Dragojević dohvatio Anine noge, pa svojoj devojci isturpijao stopala

David je bez problema Ani uradio pedikir

  • 8
Ana Korać, David Dragojević Printskrin: Youtube/Zafruga Official

David Dragojević i Ana Korać šokirali su gledaoce kraj malih ekrana, ali i druge zadrugare kada je David svojoj devojci uradio pedikir.

Dragojević je prema svojoj lepšoj polovini veoma pažljiv, a nije mu teško ni da joj sredi pete i stopala, što je svakako čudno i do sada neviđeno u rijalitiju.

Dok je Ana ležala, David je preko krila stavio njene noge i pažljivo joj turpijao stopala. Sudeći po komentarima, Dragojević pokušava da se iskupi svjoj devojci za incident koji su imali pre ulaska u rijaliti.

Naime, njih dvoje su se posvađali, a Anin prijatelj i bivši zadrugar Miljan Vračević ispričao je da je tom prilikom David udario Koraćevu.

- David je fizički nasrnuo na Anu, izbila je tuča, imala je ozbiljan problem sa njim! Udario ju je, uvalio se kod nje u gajbu, nije znala šta da radi... Posvađali su se, ona je htela da izađe iz stana... Stajao je na vratima, nije joj dao da izađe! Kada mu je prišla, on ju je tu udario, gurnuo, šamar joj zavalio! Pitao sam tada Anu: "Je l’ te je udario?!", ona mi kaže: "Da! Opalio me je, spucao u glavu" - ispričao je Miljan.

Međuim, Koraćeva je demantovala ovu priči i ispričala svoju vrerziju događaja.

- Nije istina da je on nasrnuo na mene, ali je istina da smo se posvađali. To je jedna od ozbiljnijih naših svađa. Nešto smo se pogurali, ali da je David nasrnuo na mene to nije tačno - ispričala je Ana kroz suze i otkrila da je tada napustila njihov stan.

Kako David sređuje Ani stopala pogledajte u videu u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    27. april 2020 | 10:23

    Skup propaliteta u zadruzi...fali im jos Miljana i Golubovic da budu kompletni 😂😂😂

  • Higijena 🤦

    26. april 2020 | 18:33

    Zar u krevetu! Pfuuujj....

  • Aja

    26. april 2020 | 17:38

    E jado jadni nista ti drugo kod nje nije ni ostalo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA