Anabela se potresnim rečima obratila Nini i Blankici, Andreju obećala: Umreću posle tebe...

Pevačica je svojim najbližima poslala emotivno pismo iz Zadruge

  • 6
Anabela Atijas Anabela Atijas, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Anabela Atijas napisala je svojim ćerkama Nini i Blankici emotivno pismo iz Zadruge. Ona je otkrila kako se oseća u rijalitiju, a svojim naslednicama uputila je i emotivne reči.

- Rođeni moji, po prvi put u životu ne znam šta bih vam rekla, napisala. Ono u šta verujem je da me osećate. Ostala sam nema, osećam se praznom, kao da su sva osećanja utrnula u meni. Verovatno odbrambeni mehanizam odrađuje svoje da bih preživela sve ono što mi se dešava ovde. Još jedan u nizu iskušenja kroz koje stoički moram da prežvim - piše u pismu.

- Ali ono u šta sam sigurna, u šta ni sekund ne sumnjam, je to da kada bih vas videla, da bi mi vi svojom ljubavlju, lojalnošću, razumevanjem, mirisom, dodirom, vratili sva najlepša osećanja. Osećanja koja kažu - ti ovde pripadaš. Devojčice mamine oprostite majci što još jednom, poslednji put, donosim nemir u vaša srca boreći se sa vetrenjačama. Rođene moje volite se, mazite i ljubite jedna drugu, jer pomisao na to mi vraća osmeh na lice... - napisala je Anabela.

Pevačica se zatim obratila svom bivšem mužu Andreju Atijasu i poručila mu da joj nedostaje i da ga i dalje voli.

- Ljube moj, lepi moj Andrejko, ništa ti neću obećati kao ono da ću umreti posle tebe. Nikada niko nije to tražio od mene, sad kao nikad razumem šta hoćeš da kažeš. I da, volim te večno i beskonačno, nedostaje mi sve naše. Odvrni pesmu"'Lepi moj" i osetićeš sve ono što smo osećali kad nam je bilo još teže, jer ja sam na putu na kom si ti bio dok si slušao tu pesmu. Na putu da se vratim tebi nova, bolja, tvoja! - napisala je i dodala:

- Voli i grli naše devojčice, radujem se svemu što nam dolazi. Prenesi pozdrave svim prijateljima, ti znaš koji su, a majku mi posebno pozdravi i to znam da znaš zašto "posebno". Volim vas! Rođeni moji čekajte me, trebam vas - zaključila je Atijaova.

Za razliku od Anabele, njen bivši muž Ggai Đogani pozdravio je svoju porodicu i kratko im poručio da ne brinu.

- Ćao, porodico moja! Ja sam super, nemojte se brinuti. Sve je u najboljem redu! Pazite na Ninu. Brinem se puno za sve vas. Nadam se da ste svi dobro. Volim vas puno! Sve će biti uredu! Jedva čekam da vas zagrlim. P.S. Maki, čekaj me - napisao je Gagi i u srca stavio imena članova svoje porodice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ksksks

    11. maj 2020 | 12:24

    Možda da se ne blamiraju više javno...?

  • 🤦‍♀️🤦‍♀️

    11. maj 2020 | 13:12

    Boze ti pomozi,ova zena dosla da cuva cerku od 24.godine a maloletnu decu ostavis sa covekom koji se lecio i sad kao places foliranti za novac cete i rodjenu majku i decu da prodate !!!

  • Ja sam nova 🤷‍♀️

    11. maj 2020 | 12:18

    Koji folirant!?! Maa sve za kintu.😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA