Ani i Davidu za 16 meseci veze stiglo neočekivano iznenađenje, ona počela da vrišti!

Njih dvoje danas, kao i Marko i Luna nedavno, slave 16 meseci veze

  • 5
Ana Korać, David Dragojević Iznenađenje za Anu i Davida/Printskrin: TV Pink

Obezbeđenje je ušetalo u Zadrugu i donelo poklon za Anu Korać i Davida Dragojevića, koji danas slave mesečnicu, koju su slavili nedavno i Luna i Marko.

Ani i Davidu stigla je roze torta na kojoj su pisala njihova imena, a na balonima su bile njihove zajedničke slike iz prethodnih perioda. Danas slave 16 meseci veze, a mesečnice su, kako se čini, počele da se obeležavaju otkako je Luna to "uvela".

Devojke su bile oduševljenje, pa je bilo i vrištanja čim su ugledale obezbeđenje. Jedna stvar posebno je oduševila Anu i nije mogla da se odvoji od nje, a u pitanju je psić koji je stajao na vrhu torte.

- Babi, ovo je Babi. Hugo je pomeranac, ali nema veze, odgovara i ovaj. Jaoooo, vidi je... Staviću je kod kreveta, napravićemo policu - govorila je ushićena Ana objašnjavajući da je to njeno imaginarno kuče, pa ga je čak i ljubila.

Zadrugari su jedve čekali da probaju tortu, neki su bili tužni što nisu stigle jagode, ali Ana i David su bili biše nego oduševljeni na svojim 16 meseci veze.

Pogledajte i na snimku kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA