Adam Đogani osudio Anabelino ponašanje prema Luni, pa poručio: Nini je najteže!

Đogani smatra da Anabela, kao majka, treba da uzdiže svoje dete

  • 12
Adam Đogani, Anabela Atijas, Luna Đogani Foto> ATA images, Nikola Tomić, A. Nalbantjan

Adam Đogani stao je u odbranu svog strica Gagija Đoganija i sestre Lune Đogani, a osuo paljbu po pevačici Anabeli Atijas zbog njenog ponašanja prema bivšem mužu i ćerki.

Đogani tvrdi da je najteže Luninoj sestri Nini Đogani koja je zbog svoje porodice, koja boravi u rijalitiju, upletena u svađe i u jednom trenutku bila je prinuđena da u javnost iznese svoju stranu priče.

- Najviše volim da pričam kada treba da iznesem istinu o svima nama, a pričaju o nama laži. To je jedna velika manipulacija, od muve magarac, svaku situaciju je preuveličala i to radi na ružan način. Da Gagi nije pazio na decu, da mu nisu bitna, kako je samo ona majka, a to nije tačna, jer znam koliko on voli svoju decu. Ona ima cilj da istera neku pravdu što nije znala pre 10 godina i sad se setila, super. Kao majka bi trebala da uzdiže svoje dete - rekao je Đogani u emisiji "Premijera - Vikend specijal''.

On se nedavno video sa Ninom i otkrio koji savet joj je dao.

- Skoro sam se i video sa Ninom, njoj je najteže. Rekao sam joj da što manje gleda, da se ne oglašava, da se ne upliće u to jer je ona ipak i maloletna - zaključio je Adam.

Podsetimo, Luna i Anabela su toliko pogoršale odnos, da Đoganijeva na sve načine pokušava da napadne svoju majku, a u razgovoru sa dečkom Markom Miljkovićem rekla je da će Anabelu oslovljavati imenom, a ne sa "majka".

Video: Zadruga Specijal: Lunu i Marka pokušala da poljulja Anabela, a ipak je njihova noćna mora Gastoz

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    18. maj 2020 | 09:11

    "Gospođa" Anabela patetiše, pada,. plače ispod pokrivača , pošto se napreže da pusti suzu, a suza nema.Neko kaže podbula i ne bila ,treba se napinjati. I onda slijedi !poslije pola sata sjedi sa Ivanom i pije pivo. Šta reći , svaka čast folirantu.

  • Dr Nera

    18. maj 2020 | 08:32

    Anabela je agresivna i zla osoba. Tesko onima koji su u njenoj blizini.

  • Miki

    18. maj 2020 | 08:34

    Nisam video osobu da toliko patetise kao Anabela. Au sto je zla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA