Anabela odbrusila Gagiju i napravila haos: "Ne možeš da čestitaš mom i Andrejevom detetu rođendan!"

Problem je nastao kada je Anabela saznala da ju je Gagi ogovarao sa Zoricom Marković

  • 8
Anabela, Gagi Printskrin: TV Pink

Anabeli Atijas juče je priređeno iznenađenje budući da je njena ćerka Blankica koju ima sa bivšim suprugom Andrejem Atijasom slavila rođendan, a Veliki šef doveo ju je kod mame u Zadrugu.

Nakon što je Gagi čestitao Blankici rođendan, potegla se tema oko toga ima li on pravo na to, s obzirom da, kako tvrde pojedini zadrugari, konstantno govori kako njegova bivša supruga "nije dobra majka".

To je i bila tema razgovora sa Milanom Miloševićem u okviru emisije "Pitanja gledalaca", kada je za Gagija stiglo pitanje: "Dokle ćeš po ćoškovima blatiti Anabelu, pa i sinoć sa Zoricom Marković i govoriti da je ona kriva za sve, da je loša majka, da je loša žena, da je kriva što im je bilo loše u braku i za to što se on drogirao?".

- Ujutro je to rano bilo. Malo me zabolelo to vezano za Blankicu, to me baš pogodilo, to što joj je zasmetalo što sam joj čestitao rođendan...i eto, izašao sam sa Zoricom, ništa loše nisam rekao za Anabelu. Pričao sam ono što se dešavalo u našem životu, ne vidim zašto je to ružno? Ja ne krivim nju...samo demantujem i pričam istinu. Pričam zbog čega je ona došla ovde. Ja sam ovde ostavio utisak čoveka koji ne laže, ne volim da lažem - pričao je Gagi i nastavio.

- Narod je video ko sam ja za ovih devet meseci. Meni ovih mesec dana ništa ne znači. Ona je ušla sa životnom pričom, pričom mog braka koji sam imao pre deset godina. Ja i ona dobro znamo celu istinu. Naravno da ona laže. Ne kažem da laže sve, ali neke stvari da. Iznela je dosta stvari ovde koje nisu istinite - zaključio je, a potom je prokomentarisala i Zorica Marković.

- Ja imam svoje mišljenje koje nikad neću izneti. On je dok nije ušla Anabela sve najbolje pričao o njoj, reč ružnu nije rekao. Njemu je bilo logično da detetu čestita rođendan, pošto je u dobrim odnosima sa Andrejem, a tamo je njihova Nina koju taj Andrej čuva - rekla je Zorica, a Anabela je dobacila kako ona zna koje mišljenje ima o njoj, ali da je nije puno briga.

- Ja sam sa Adrejem dobar! Nisam nikakv problem imao s njim, bio sam u kontaktu s njim, družili smo se! - ostajao je Gagi pri svome.

- A kad si ga optužio i javno izneo da smo Andrej i ja pobrisali sve grupe Lunine i Markove na Instagramu da bi uništili Marka? Sačuvaj Bože! - rekla je Anabela.

- To što mi nije dozvolila da čestitam detetu rođendan, to je strašno za mene - dobacio je Gagi.

- Ne možeš da čestitaš mom i Andrejevom detetu rođendan! Ne dam! Zato što ne poštuješ ni mene ni Andreja, ne možeš! - vikala je Anabela.

Pogledajte snimak:

Video: Ljuta sam, ali ću ti oprostiti: Blankica (7) ipak oprostila Luni nakon molbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    21. maj 2020 | 22:27

    A kad je čuvao to isto dete dok ste se ti i tvoj drugi muž tukli onda je bio dobar? Ccccc zlo zena

  • Predrag

    21. maj 2020 | 22:19

    Žena prolupala skroz.

  • Wau

    21. maj 2020 | 21:58

    Ne da mu da cestita curici rodj. a da nije hteo rekla bi evo nece da cestita .Zene iz zadruge ne znaju sta hoce ,muskarci kuvaju ,mese ,prave kiflice ,peru ves ...Osim Ermine i Matore ostale bi umrle od gladi jer veze nemaju sa kuhinjom !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA