Mina promenila lični opis! Oduševljena prišla Mensuru, on joj u sekundi pokvario raspoloženje

Mina Vrbaški je ponovo napravila veliku transformaciju

  • 3
Mina Vrbaški Mina Vrbaški na ulepšavanju/Printskrin: TV Pink

Mina Vrbaški je sklona čestim promenama imidža, pa se i ovaj put zahvaljujući osvojenoj nagradi zbog zadatka potpuno transformisala!

Mina je danas uživala u frizerskom i kozmetičkom salonu, a iz njih je izašla skroz drugačija. Skroz kratku kosu zamenila je dugom, talasastom, zahvaljujući svom frizeru koji je došao u Zadrugu, sredila je nokte, trepavice...

Ali, to nije bilo dovoljno njenom dečku Mensuru, kod kojeg je došla sva ushićena, ali joj je raspoloženje skroz splasnulo čim je on izneo svoje mišljenje.

Mensur joj je rekao da mu se više sviđa kratka kosa, do ramena odnosno na paž, zbog čega je Mina odmah pala u depresiju i umalo zaplakala.

Otišla je u sobu nakon njegovih reči i tamo se požalila zadrugarkama, a sve vreme je govorila kako će joj biti lepše za nekoliko dana, "kada kosa splasne".

- Briga me. On meni dođe i kaže da mu se ne sviđa kosa. Samo što sam došla. Pa ne može bolje. Odmah mora nešto da mi kaže - žalila se Mina, a kasnije ponovo došla za sto i sela kraj Mensura, koji ju je sve vreme posmatrao.

Iako ju učesnice Zadruge oduševila Minina promena, Mensura baš i nije...

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bion

    31. maj 2020 | 06:58

    Devojko sta ce ti Mensur. Zar te nije dovoljno povredio. Znamo ko si. Dosta si sebe obrukala. Ostavi da da se vise ne brukas.

  • sultan

    31. maj 2020 | 03:22

    Pa katastrofa stvarno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA