Janjuš zbog Majinog poligrafa pokušao da pobegne iz Zadruge, pa sa Marinkovićevom završio u krevetu

- Toliko si loša prema meni! Sad živi ovde sama! Ti si pi*ka! Govoriš mi svaki dan da te lažem, tebe ništa ne lažem - rekao je Marko Maji

  • 2
Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković imali su burnu noć u Zadruzi. Janjuš je pokušao da pobegne zbog poligrafa na koji će ići Marinkovićeva, ali su na kraju večeri legli u isti krevet, gde su razgovarali.

Janjuš je čak i ucenjivao Maju da će pobeći iz rijalitija ukoliko ona ode na poligrafsko ispitivanje. Kako je ona bila odlučna, Janjuš se uputio ka kapiji, ali i ka ogradi u ekonomskom dvorištu kako bi napustio imanje u Šimanovcima.

Marinkovićeva je uplakana krenula za njim kako bi ga sprečila da pobegne iz Zadruge, ali je Janjuš odbijao svaki miran razgovor sa svojom nekadašnjom drugaricom, sa kojom je, kako Maja tvrdi, prešao granicu prijateljstva.

- Majo, bezobrazna si, skloni se od mene! Svaki dan me kanališ! Pa da sam najgori, ja to nisam zaslužio! Pomeri se! Toliko si loša prema meni! Sad živi ovde sama! Ti si pi*ka! Govoriš mi svaki dan da te lažem, tebe ništa ne lažem - rekao je Marko Maji.

Nakon što je Jnajuš odustao od ideje da pobegne iz rijalitija i uputio se u Pab, za njim je krenula Maja. Njih dvoje su pričali do ranih jutarnjih časova, a onda je Marinkovićeva napustila Pab i otišla u svoj krevet u spavaćoj sobi.

- Jesmo li spavali zajedno? - upitao je Marko zabrinuto.

- Šta, kao da nas prvi put vide zajedno - rekla je Maja.

Kako je Jnajuš pokušao da pobegne, kao i šta je pričao sa Majom pogledajte u videu u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    1. jun 2020 | 14:35

    Sve za kadar. Oni su "glavni" već mesec dana. Gluma i šega.

  • Anika

    1. jun 2020 | 21:51

    Da je ovo ne daj Boze moj muz, znao bi da cu ga napolju cekati ...s papirima u rukama za razvod braka... zene zasto prrlazite preko prevare izdaje drzite do sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA