Marko u 2 sekunde uradio nešto zbog čega će Luna skakati od sreće i ljubavi

Miljkoviću je teško palo što je Luna napustila Zadrugu deset dana pre finala

  • 25
Marko Miljković Marko Miljković/Printskrin: TV Pink

Luna Đogani prethodne noći je izašla iz Zadruge 3 i ostavila svog dečka Marka Miljkovića, koji se baš i ne snalazi u rijalitiju bez nje.

Finale Zadruge je u petak, 10. jula, a Marko će morati da prihvati činjenicu da ga Luna sada više ne čeka u krevetu, već - napolju.

Dok se Luna odmah snašla u spoljnom svetu i počela da živi punim plućima ne skidajući osmeh sa lica, Marko se osamio zbog njenog odsustva, ali i uradio jednu stvar koju će ona sa osmehom gledati na malom ekranu.

Naime, dok je sedeo u dvorištu, pušio cigaretu i gledao u jednu tačku razmišljajući o devojci sa kojom se, istini na volju, konstantno svađao, raskidao i mirio, uzeo je u ruke krstić koji je dobio od nje i poljubio ga.

Prvo je uzdahnuo, poljubio krstić, a zatim ga "sakrio" ispod majice.

Da li je ovim želeo da poruči Luni da je voli i da joj stavi do znanja koliko mu nedostaje, ili je hrabrio sebe da izdrži naredne dane, ostavljamo vama da zaključite.

Pogledajte na snimku kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    2. jul 2020 | 11:21

    Opasan plan kako do prvog mesta. Sve je to unapred osmišljen scenario, zajedno sa Djogani klanom. Anabela ili Marko...svejedno nagrada ostaje kod njih

  • Slobica

    2. jul 2020 | 07:58

    Toje sigurno krstic stoje luna dobila od slobe,paga sad prosledila marku

  • Naj

    2. jul 2020 | 11:03

    Da se nije desila ona prica sa gastozom,mozda bih i poverovao u njihovu ljubav.jednostavno,Marko nije tip muskarca koji oprasta takve stvari!znaci taktika.ali to zna i Luna!tako da je svima dobro do Z4.a onda ulazi Lunci i krece pljuvanje po Marku kako je on najgori muskarac u njenom zivotu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA