Mina pokazala koliko kilograma ima nakon izlaska iz Zadruge 3

Sudeći po njenom izgledu tela, ali i lica početkom oktobra, imala je bar 15 kilograma više nego sada

  • 0
Mina Vrbaški Mina Vrbaški, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Mina Vrbaški napustila je Zadrugu sinoć, 8. jula, a čim je stigla u svoj porodični dom stala je na vagu kako bi proverila svoju kilažu, jer su joj svi pričali da se od oktobara, kada je ušla u rijaliti, prepolovila.

Ona je bila prepoznatljiva po svojim oblinama, ali je tokom zadruge naglo smršala, te sada njeno telo izgleda potpuno drugačije.

S obzirom na to da je Vrbaški u turbulentnoj vezi sa Mensurom Ajdarpašićem i da je veći deo boravka u Zadruzi plakala i svađala se sa njim, nema sumnje da su ljubavni jadi uticali na njen apetit i gubitak kilograma.

Tokom "Karaoke obračuna" koji se održao pre nekoliko dana, Mini su članovi žirija skrenuli pažnju da je smršala, a kada je otišla sa imanja u Šimanovcima ona je brže bole stala na vagu.

Ona sada ima 62 kilograma, a sudeći po njenom izgledu tela, ali i lica početkom oktobra, imala je bar 15 kilograma više nego sada.

Mina je promenila i imiž tokom trajanja najpopularnijeg rijalitija u Srbiji, pa je u jednom periodu imala paž frizuru, ali i skroz kratku kosu, skoro ćelavu.

Kako se Minin igled menjao tokom Zadruge 4 pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Zadruga Specijal: Sve rijaliti ljubavi Mine Vrbaški

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA