Mina i Mensur započeli zajednički život nakon Zadruge: Mnogo se volimo...

Njih dvoje su zbog rijalitija bili razdvojeni na nekoliko dana, što im je pomoglo da shvate koliko se vole

  • 5
Rijaliti Zadruga Finale Zadruge 2020, treća sezona 3 tri Mensu i Mina, Foto: Jelena Simonović

Mensur Ajdarpašić i njegova devojka Mina Vrbaški su noć nakon finala "Zadruge 3" proveli zajedno u iznajmljenom apartmanu, gde planiraju da nastave svoj zajednički život.

Kako je Mina svoje učešće u rijaliti programu završila nekoliko dana pre svog dečka Mensura, koji je sinoć u superfinalu osvojio zavidno treće mesto, ljubavni par je na nekoliko dana bio odvojen.

Upravo ta razdvojenost im je pomogla da shvate koliko se ustvari vole, te su sada odlučili da se potpuno osame i posvete jedno drugom.

- Bili smo negde malo sklonjeni od svih. Hoćemo malo da se osamimo, da ne idemo među ljude. Mnogo se volimo, tek smo shvatili kad smo se razdvojili koliko nam je teško da budemo razdvojeni - rekla je Mina za Pink.rs.

Mensur je takođe odlučio da se ne vrati u rodnu Crnu Goru sa svojim drugarima, već da ostane u Beogradu u nekom narednom periodu, kako bi uživao u ljubavi sa svojom dragom.

- Mene su i brat i njegov drug čekali tamo, Mina mi je isto tamo bila... Teško mi jepao taj njen odlazak, iskreno. Oni, moja braća, su daleko odavde, nisu blizu, a neophodno je da budemo blizu Šimanovaca i Dedinja zbog emisija, pa sam otišao sa Minom, tako nam je lakše, a i taman malo da budemo zajedno, da se osamimo. Iznajmili smo apartman - rekao je on.

Njihovu ljubav u Zadruzi su definitivno obeležile razne svađe, prepirke, suze i histerisanja, a upravo iz tog razloga nisu imali podršku ni Minine, ali ni Mensurove porodice. Ajdarpašić je zbog situacije o svemu razgovarao sa Ivanom Vrbaški.

- Porazgovarali smo ja i Minina majka, sve je okej. Ništa mi ne zamera, te neke stvari koje su se izdešavale smo rešili da zaboravimo - rekao je Mensur.

Video: Pobednica Zadruge 3 je Iva Grgurić!

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    13. jul 2020 | 03:53

    Vidicu ih kako se vole kad istrose pare od rijalitija.. :)

  • Zivi bili pa...

    13. jul 2020 | 09:41

    Ova veza sama po sebi vodi ka tragediji, jer u privatnom zivotu nece biti obezbedjenja kao u rijalitiju da ih razdvaja...

  • фебо

    13. jul 2020 | 09:07

    Нови каписода

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA