Janjuš konačno uspeo da vidi ćerku Krunu: Vratila me je u život...

Posle ogromnog skandala i velikog pritiska, ispunila mu se najveća želja da zagrli svoju...

  • 5
Marko Janjušević Marko Janjušević, Foto: Marko Jovanović

Nakon završetka rijalitija "Zadruga 3" Marko Janjušević Janjuš se potpuno povukao, zbog ogromne prašine koju je digao nakon javne prevare svoje zakonite žene sa Majom Marinković.

Janjuš koji je od samog pojavljivanja važio za uvek nasmejanog i čoveka koji voli da se šali, sada se potpuno povukao i posvetio svojoj kćerki, Kruni.

Kako je i sam reko nakon što je izbačen iz "Zadruge", jedina osoba do koje mu je stalo i koju želi da vidi jeste upravo njegova princeza, kako ju je često nazivao.

Od kada mu se ostvarila najveća želja koju je imao nakon rijalitija, odnosno kada se video sa Krunom, njih dvoje se ne razdvajaju, a fotografiju na kojoj se grle objavio je na društvenoj mreži Instagram.

On je takođe na svojoj stori priči okačio snimak svoje ćerke, kako leži u krevetu i rekao: " I posle 10 meseci ja sam se probudio pored svoje bubice".

Bivši zadrugar je takođe otkrio da sa ćerkom planira da provede narednih nekoliko dana, posle čega će videti kako i šta će uraditi sa svojim životom i trenutnom situacijom u kojoj se nalazi.

- Od sinoć sam sa ćerkom, Kruna me je vratila u život, to mogu reći. I dalje ne znam gde mi je glava, ali to mi je sad najbitnije. Super mi je sa njom i sa njom planiram da provedem narednih par dana, pa ću videti za dalje... - rekao je on za Pink.rs.

Na pitanje o još uvek zakonitoj ženi Eni, Janjuš je samo kratko rekao:

- Izvini, još ne bih otkrivao ništa, samo ono što je javno, ostalo ne bih komentarisao još jedno dan, dva, dok se ne oporavim od svega - izjavio je.

Previše reči nije želeo da troši ni na ljubavnicu Maju, ali je samo demantovao njene tvrdnje da su planirali susret.

- Nije istina, nisam se ni sa kim dogovarao ništa, jer se nisam nisam video ni sa jednom osobom, niti planiram prvih par dana, jer ne znam gde mi je glava, u haosu sam... Samo sam sa Krunom, kao što ste mogli da vidite i ne javljam se nikome, ako mi veruješ -  završio je Janjušević.

Video: Sutra ću reći da li volim Maju: Janjuš utučen nakon izlaska

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kukavica

    13. jul 2020 | 18:40

    Nada se da mu žena oprosti. Možda i bi da nije bilo javno i nije prvi put. Maja je ispala glupa ili je stvarno takva.

  • Bajka

    13. jul 2020 | 21:57

    Ma kakva bre Marija, jadija, može samo da mašta??? Plači Marija, služila si samo za "sprdanje", ON je sa svojom PRINCEZOM, a vraća se i svojoj jedinoj, najvećoj ljubavi mami njegove princeze, tako se dešava po zakonu ljubavi!!!!! 😄😄😄

  • Andra

    19. avgust 2020 | 11:47

    Janjuš ispao najlošiji čovek iz Zadruge. Ljigav i nepošten. Takav je izgleda i u životu pa su ga zato i izbacili iz Kine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA