"Miljana mi je pretila, prijavio sam je policiji": Mišel izneo svoje tvrdnje, Kulićeva zaplakala

Kulićevu je pevačeva ispovest rasplakala

  • 5
Miljana Kulić, Mišel Gvozdenović Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pevač Mišel Gvozdenović je do pre nekoliko godina trpeo torturu koju mu je priređivala Miljana Kulić, a sve zbog njegovog odbijanaj da bude sa njom u vezi.

Njih dvoje su posle toliko godina suoćeni u Zadruzi, gde pevač svakodnevno iznosi detalje pakla koji mu je godinama priređivala Kulićeva.

- Miljana mi je pretila da će uzeti pištolj od oca Siniše i ubiti me! Zvala je moje kolege i prijatelje i govorila im: "Spremite crvene i bele ruže za sahranu". Nije mi bilo svejedno jer je neuračunljiva i nikad se ne zna šta može da uradi - otkrio je Mišel.

Zbog ovakvih pretnji, Mišel je bio primoran da je prijavi nadležnim organima, koji su odmah otišli u porodični dom kontroverzne Nišlijke i izvršili pretres.

- Prijavio sam je policiji, koja je pretresla porodičnu kuću Kulića u Nišu. Na Miljaninu, ali i na moju sreću, nisu našli oružje - ispričao je Mišel.

Kako Gvozdenović tvrdi, nije samo on bio meta Miljaninih pretnji, već su istu torturu doživljavali i njegovi roditelji.

- Saznala je da se moji vraćaju autobusom za Čačak. Slala mi je poruke: "Znam da su ti mama i tata krenuli iz Holandije. Poginuće usput. Spremaj im sahranu." To me je mnogo potreslo i uznemirilo - ispričao je Mišel i dodao da je rijaliti zvezda čak obilazila i grobove njegovih predaka:

- Preselila se u Čačak da mi bude bliže, a onda je čak išla u susedno selo u kom su sahranjeni moji baba i deda. Tamo je bila na njihovom grobu! Meštanima se predstavila kao mlađa sestra moje mame Hane. Ne znam zašto je to radila, ali to je dokaz da je skroz luda!

Miljana je zbog pevačeve ispovesti pustila i suze, pa se pravdala da je u tom periodu kako je ona sama rekla "bila bolesna"i da se lečila.

- Tada sam bila bolesna! Išla sam u bolnicu za psihijatrijske bolesti "Gornja Toponica" i pila lekove da bih se rešila opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Ostali pevači koje sam zivkala me sada gotive, samo si ti zlo od čoveka i ne možeš da mi oprostiš - požalila se Kulićeva.

Video: Samo što je ušla, a već napravila šou: Pogledajte susret Miljane Kulić sa Marijom i Mišelom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • posmatrac

    11. septembar 2020 | 22:14

    U normalnoj zemlji ovakvoj osobi se pruza adekvatna psihijatrijska pomoc, kod nas ide u rijaliti i zaradjuje ogromne pare

  • Mare

    11. septembar 2020 | 20:45

    Ovde se vidi koliko joj je potrebna medicinska pomoć

  • фебо

    12. septembar 2020 | 01:10

    Ова ,не да није оздравила,него је још болеснија

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA