"Zaklinjem se, ubiću Staniju": Skandalozne pretnje Kristijana Golubovića, ona očajna moli za pomoć

- Ovo nije rijaliti, ni šoubiznis, ovo je moj život i meni se večeras javno pretilo smrću - napisala je Stanija

  • 35
Kristijan Golubović Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Kristijan Golubović je javno zapretio da će ubiti Staniju Dobrojević kada bude ušla u Zadrugu, ako mu se ne bude izvinila zbog spominjanja deteta i žene.

Golubović je sinoć odogovarao na pitanja gledalaca, pa objasnio žasto konstatno ratuje sa Stanijom i pominje je u lošem kontekstu i sa uvredama.

- Ja sam navikao da dr*lju koja je u duši dr*lja, pljunem, a damu ne. I na ulici, i u kući, dese mi se takve stvari, kao i svim muškarcima, kad su normalni, zdravi i pravi, kad nema tih začkoljica između nas, ja ne mogu da ga uvredim. Ja pola stvari koje uradim u afektu ne mislim, ja kad uradim neko delo namesti, uradim tako, a kad nekog uvredim, a ne mislim, ja se izvinim - objašnjavao j Kristijan.

U njegove izlaganje se umešala i Marija Kulić, koja je stala u Stanijinu odbranu i zamolila je da Goluboviću vrati pare, jer joj je muka da više sluša njegove uvrede upućene Dobrovićevoj.

Međutim, Kristijana to nije smirilo, pa je rekao nešto što je šokiralo sve njegove cimere, ali i publiku kraj malih ekrana.

- Zaklinjem se u svoje dvoje dece, ubiću Staniju lično ili preko svojih ljudi ako mi se iskreno ne izvini što mi je spomenula decu, po cenu da idem 40 godina na robiju - rekao je Kristijan.

Posle jezivih pretnji koje joj je uputio, Stanija se oglasila na svom Instagram nalogu i  zamolila nadležne organe da reaguju.

- Nisam verovala da cu biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vreme reagovala, apelovala i probudila svest kod našeg naroda, naše države, našeg pravosudnog sistema, policije, medija... Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno preti smrću! - počela je Stanija.

- Pre 5 godina me je ovaj čovek javno reketirao, cela zemlja je to gledala i ćutala?! Niko reagovao nije! Sad javno preti smrću. Dosta više! Osim toga što ću podneti krivične prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nemi već da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni šou-biznis, ovo je moj život i meni se večeras javno pretilo smrću - poručila je.

Video: Skandalozne pretnje Kristijana Golubovića: Zaklinjem se, ubiću Staniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taša

    17. septembar 2020 | 11:00

    Jel moguce da se neko kune u decu, javno, na nacionalnoj televiziji da ce da ubije ako mu se ne izvini za uvredu. U kakvoj mi drzavi zivimo. Jel moguce da niko od nadleznih organa ne reaguje? Ovo je strasno, da drzava svoje gradjane ne stiti. Nebitno je ko su likovi, ali ne moze javno da se preti ubistvom na tv.

  • Milena

    17. septembar 2020 | 13:35

    Fascinantno je da svi cute,ajde oni tamo ocigledno je da su zaplaseni ali voditelj,produkcija ni opomena ,nista?!Rra cemu uopste sluze oni ako su ovakve stvari dozvoljene?Preti njoj smrcu,preti pre par dana Lazicu ako udje na kapiju ubice ga,preti Miljani da ce joj izvaditi dzigericu i ispeci na sred zadruge..i niko nista!

  • Građani

    17. septembar 2020 | 11:18

    Očekuje se reakcija državnih organa a kako rade neće je biti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA