Nadežda loše zbog Tominog odnosa sa Draganom: "Ljuta sam na njega! Osećam se izdano i prodano"

- Imali smo dogovor da se on ponaša dolično kao pravi suprug, a ona pokušava da ga odvoji od mene i napravi priču - izjavila je Nadežda

  • 2
Nadezda Biljic Nadežda Biljić/Foto: ATA Images

Nadežda Biljić je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" ispričala je da joj teško pada trenutna situacija sa Tomom i Draganom u zadruzi, te da zbog toga pije lekove.

- Nisam dobro. Ponovo sam počela da pijem lekove za smirenje. Ja sam dijabetičar, taj čuveni gestacijski šećer sam dobila u trudnoći i to će tako ostati doživotno. Nisam još uvek upala u komu, ali kako je krenulo, ne znam šta reći - ispričala je Nadežda koja, kako je poznato, sa Tomom Panićem ima sina Longa.

- Volim svog supruga, ali mu zameram za neke stvari koje je uradio. Ljuta sam na njega, jer je dozvolio da mu Dragana priđe i pravi priču. Imali smo dogovor da se on ponaša dolično kao pravi suprug, a ona pokušava da ga odvoji od mene i napravi priču - izjavila je u emisiji.

- Osećam se izdano, prodano i jako loše. Obavili smo razgovor pred ulazak i evo šta on radi. Imali smo plan da kupimo kuću kad on izađe, detetu da se obezbedi sve i da se sve fokusira na moju karijeru. Dala sam mu sve u ruke da radi šta hoće. Ako bude bilo nešto između njega i Dragane, ja ću se potruditi da mu ga oduzmem.

- Dete je super, guguče, smeje se, zanimljiv je. Dobili smo ga u sedmom mesecu, bila sam odvojena od deteta četiri meseca. Moje dete je disalo na aparatima, rođen je sa kilogram i 30 grama. Bilo je pitanje života i smrti. Hrani se na sondu, ima problem sa plućima, jednjak mu je pomeren. Dete ne sisa, ali živo je i zdravo - ispričala je Nadežda.

Video: Toma ulazi u Zadrugu 4, Nadežda ga ispratila u karantin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cccccccccccccccccc

    21. septembar 2020 | 08:06

    Ajooooj , sa ovom i sa ovakvim nema tu sreće . Ova sa rijaliti iskustvom zna dobro sta se tu radi , tj sta je sve radila . Pa sta sad ocekuje ?? Jadnica .

  • Evo

    21. septembar 2020 | 12:07

    I nje u zadrugu sa bebom!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA