Nadežda će da poludi! Toma simulirao seks i ljubio se sa Alekandrom, a onda je dohvatio i Paulu

Toma je sa zadrugarima igrao "masne fote", ali se po mišljenju mnogih zaigrao

  • 3
Toma Panić, Aleksandra Nikolić, Paula Hoblin Printskrin: Youtube/Zdaruga Official

Toma Panić tokom sinoćne žurke u Zadruzi, 6. oktobra, simulirao je seks sa Aleksandrom Nikolić, a zatim se sa njom strasno ljubio u usta, nakon čega je sočno ljubio i Paulu Hublin.

Tokom žurke pojedini zadrugari igrali su "masne fote" u pabu, pa je jedan do zadataka bio da Toma i Aleksndra simuliraju seks. Aleksandra se premišljala, dok ju je Toma nagovarao da prihvati zadatak.

Nikolićevoj očigledno nije bilo baš najprijatnije u ivim zadatku, ali ga je ipak ispunila. Međutim, kasnije tokom večeri Aleksandra i Toma imalis u zadatak da se poljube u usta, što njemu nije predstavljalo problem iako je kod kuće ostavio ženu Nadeždu Biljić i sina Longa.

Kasnije tokom "msene fote" Tomi se opet "posrećilo" sa jednom od najpoželjinij devojaka u Zadruzi, pa se sočno ljubio i sa Paulom. Nakon Panićevih poljubaca, u pabu su odzvanjale ovacije zadrugara.

Iako su mnogi očekivali od Tome da odbije zadaratk zbog Nadežde koja mu je ranije zamerila prisan odnos sa Milicom Kemez, on je sa zadrugarkama tokom igre prešao granicu prijateljstva, a šta će na sve ovo reći pevačica ostaje da vidimo.

Kako je Toma simulirao seks i ljubio se sa Aleksandrom, ali se sočno ljubio i sa Paulom pogledajte u videima u nastavku teksta:

Video: Evo kako je tačno počela tuča Mikija i Tomovića: Kristijan ih jedva razdvojio, krvi na sve strane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ok.

    7. oktobar 2020 | 13:20

    Sad ce da se oglašava ona njegova i ponovo da kuka xD ma sve izrežirano

  • mmm

    7. oktobar 2020 | 16:11

    Kako je dobra ova Paula ...

  • Ja

    8. oktobar 2020 | 01:09

    Sta hoce ova nadezda ? On je bio sasvim normalan dok se ona prva javno nije oglasila i javno ga ostavila samo zato sto je komunicirao sa zenskim osobama...on je sad ostavljen moze da se ljubi sa kim hoce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA